Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mrs.strawberry

Mrs.Strawberry

Zac je normální nadanej klučina,je upe w poho nwm co řešíte
    • _sabruska_

Re: Mrs.Strawberry

Jo souhlasím,někteří lidi ho nemusí chápu a ti kterým se jim líbí tak jsou bohužel jenom půlka vph .. protože ostatní jsou uplně z něho vedle..a píšou tu že ho milujou...holky možná ,že ho milujete ,ale on se to nikdy nedozví,měli byste radši chodit s normalním klukem a užívat si než stát nad nějakým plakátem a koukat jako krásně vypadá.Je to jenom vaše věc .
  • Zac

Nechápem čo sa vám na ňom páči...
  • not register

Hi you. How are you. *3*
  • beast

fuj

holky jak se vam muze libit tahle parodie,vzdyt vipada jako stepni koza ,mely by ste uz konecne zacit koukat po normalnich klucich ,predem rikam nezavidim *3*
    • Re: fuj

Každýmu se líbí někdo jinej ne? My ti nebereme tvoje oblíbence, tak ty neber nám ty naše. *3*
    • hanka2341995

Re: fuj

uplně normálně je prostě krásneJ!!
  • ----vanessah---

Zac Je Supér

Hoyíík.. Zac je super!!! ehm..doufámže se mnou alespoň někdo souhlasí *14* *1*
    • Re: Zac Je Supér

ja s tebou naprosto souhlasim jo a doufam ze sis precetla to o dva radky nahoru sem nasrana ale chce se mi u toho rechtat tak sprosta sem nikdy nebila *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: Zac Je Supér

myslim to no dovol
        *3*
  • ZDAE

Moc se mi ten jeho zpěv nelíbí,má takový podobný hlas,jak ti chlapci ze zadní ulice
  • milujizacaefrona

zac efron

ma rad nekdo jeste zaca efrona??? *14* *14* *14*
    • Re: zac efron

Já ho miluju je to muj milášek já kdybych ho potkala tak snad omdlím!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je to ten nejkrásnější kluk na světě!!!!!!!!chtěla bych s nim chodit kdyby to tak jen šlo!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!kdybych vážně potkala tak to nevydržim a normálně mu dám pusu!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

mas bravdu je upe bozi *14* *14*

Ne
  • HSM3

ja sem byla na hsm3...6.12..upe ten nejhezci filmmm..a ten Zac tam jak dojemny..je upa bozii
    • Re: HSM3

Máš pravdu je to nejlepší kluk kterého jsem kdy poznala. *14* *14*
      • wojta_sek

Re: Re: HSM3

je videt ze si poznala asi tak 2 kluky jenom
    • Re: HSM3

Naprosto souhlasím! *14*
    • milujizacaefrona

Re: HSM3

zac je uplne bozi to mas pravdu *14* *14* *14*
  • Fotka Zaca

Pro barusssicka: Hele jedna fotka co jsi sem dala, na ní vůbec není Zac. *3*
  • zac

ZAC je ten nejhezčí luk na světě mooooc ho lavískuju *14* *14*
    • milujizacaefrona

Re: zac

Že jo,ten nejhezci kluk na svete-do slova!!! *14* *14* *14* *14* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit