-
Mrs.Strawberry
Zac je normální nadanej klučina,je upe w poho nwm co řešíte -
-
Re: Mrs.Strawberry
Jo souhlasím,někteří lidi ho nemusí chápu a ti kterým se jim líbí tak jsou bohužel jenom půlka vph .. protože ostatní jsou uplně z něho vedle..a píšou tu že ho milujou...holky možná ,že ho milujete ,ale on se to nikdy nedozví,měli byste radši chodit s normalním klukem a užívat si než stát nad nějakým plakátem a koukat jako krásně vypadá.Je to jenom vaše věc .
-
-
Zac
Nechápem čo sa vám na ňom páči... -
not register
Hi you. How are you. *3* -
fuj
holky jak se vam muze libit tahle parodie,vzdyt vipada jako stepni koza ,mely by ste uz konecne zacit koukat po normalnich klucich ,predem rikam nezavidim *3* -
-
Re: fuj
Každýmu se líbí někdo jinej ne? My ti nebereme tvoje oblíbence, tak ty neber nám ty naše. *3* -
Re: fuj
uplně normálně je prostě krásneJ!!
-
-
Zac Je Supér
Hoyíík.. Zac je super!!! ehm..doufámže se mnou alespoň někdo souhlasí *14* *1* -
-
Re: Zac Je Supér
ja s tebou naprosto souhlasim jo a doufam ze sis precetla to o dva radky nahoru sem nasrana ale chce se mi u toho rechtat tak sprosta sem nikdy nebila *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Zac Je Supér
myslim to no dovol
*3*
-
-
-
ZDAE
Moc se mi ten jeho zpěv nelíbí,má takový podobný hlas,jak ti chlapci ze zadní ulice -
zac efron
ma rad nekdo jeste zaca efrona??? *14* *14* *14* -
-
Re: zac efron
Já ho miluju je to muj milášek já kdybych ho potkala tak snad omdlím!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je to ten nejkrásnější kluk na světě!!!!!!!!chtěla bych s nim chodit kdyby to tak jen šlo!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!kdybych vážně potkala tak to nevydržim a normálně mu dám pusu!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
mas bravdu je upe bozi *14* *14* -
Ne
-
-
HSM3
ja sem byla na hsm3...6.12..upe ten nejhezci filmmm..a ten Zac tam jak dojemny..je upa bozii -
-
Re: HSM3
Máš pravdu je to nejlepší kluk kterého jsem kdy poznala. *14* *14* -
-
Re: Re: HSM3
je videt ze si poznala asi tak 2 kluky jenom
-
-
Naprosto souhlasím! *14* -
zac je uplne bozi to mas pravdu *14* *14* *14*