Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanesa4488

Kluci záviděj

Já si myslim že vy kluci jen závidíte že je tak hezkej a vy tolik ne.TAK SI DEJTE PADÁKA. *5* *8* *8* *3* *9* *5*
    • Re: Kluci záviděj

Každýmu se ten váš Zac líbit nemusí! Mně se nelíbí vůbec!!! Na šampóny nejsem!
    • wojta_sek

Re: Kluci záviděj

a ja si myslim ze je hezkej ale s vami by nechodil *1*
      • Re: Re: Kluci záviděj

hmm..jak ot muzes vedet me je 21 tak mozna jo a sem modelka jujky a umim 3 cizi jazyky jo tak uvidim za tyden tam jedu uz se tesima znam jeho adresu juj bude sranda
        • jo tak to určitě holka *1*
          a teď tu o Popelce... *3*
  • misulle.sramek

Zacík

Já ho zbožňuju od tý doby kdy sem viděla HSM...teď se mi začali líbit i Jonas Brothers....kluci nezáviďte mu je jasný že nikdo nemůže bejt jako on sladkej umět zpívat tancovat a chodit vystajlizovanej *4*
    • wojta_sek

Re: Zacík

no tady je jasny ze zadna z vas s nim chodit nebude *1* *1* on se zajima o upe jiny holkyy
      • misulle.sramek

Re: Re: Zacík

Jak můžeš vědět o jaký holky se zajímá a jaká já se to teda fakt nechápu *16*
    • Re: Zacík

Takže.. Ten stiling není jeho nápad, zpívat neumí, hrát neumí, to smý jsou ti tvý Jonas Blbec Brothers. Takový sráči *5* . A nezávidím jim, jen ty neuneseš můj názor.
      • Re: Re: Zacík

máš pravdu *9*
  • ivulkaaa

Můj názor xD

J8 bych řekla to tak *1* Je hezkej, ale žít bych s ním nechtěla *1* není nej ale je dobrej no.....to je můj názor
  • i love!!!!!!!

na hsm sem se koukla abych věděla z koho moje kámoška tak šílí a když sem to viděla tak musim říct že z něj šílim taky!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: i love!!!!!!!

A kolik vám je, holky?? *1* 11...?? Nebojte, z toho vyrostete *3* *1*
  • Zac je opravdu moc sexy

Zac Efron je opravdu moc a moc sexy.Každý mu zavidí.Já ho moc a mocinky miluju Katka K.ú)

§¨*
    • vanesa4488

Re: Zac je opravdu moc sexy

Je krásnej *1* *3*
  • Zac je opravdu sexy

Zac Efron je opravdu moc a moc sexy,každý b\y chtěl být jako on.On je neodolatelnej moc
    • Re: Zac je opravdu sexy

miluju zaca je opravdu boží chtěla bych ho za kluka *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: Zac je opravdu sexy

Každý/á určitě ne!!!
  • zanessa1995

blog

Koukněte se na můj blog www.zacovo.blog.cz *3*
    • Re: blog

ahoj prosim mohl by si mi někdy napsat na email ADivisek@seznam.cz budu strašně ráda ahoj a brzy se ozvi
      • tery01

Re: Re: blog

jako to se ptas zaca aby ti napsal na mejla??? *1* *1* *1*
        • wojta_sek

Re: Re: Re: blog

hej ja s tech decek nemuzu si myslel jako ze co *1* *1* na svete je jeste ty vole x........... kluku decka no
  • Missi

Zac je ten nej nej klučina *14*
  • Zac

zac je prostě úžasnej kluk.závidim vanesse *14* *14* *14*
    • Re: Zac

Já bych moc nezáviděla, vůbec nevíš jakej je. *3* Ale pokud jsi myslela jak vypadá, tak to jo, to bych záviděla taky. *1*
  • Zac je nejlepší

Zac Efron je opravdu moc a moc hezkej.Nikdo říká,že je buzík a takový podobný hnusy,ale to není pravda ty lidi co to o něm říkají mu děsně závidí,jak slávu tak i to,že holky po něm jedou.A holky,kterým se Zac Efron nelíbí tak jsou taky divný.Dyt on je úplně sexy.NA ZACA NIKDO NEMÁ ON JE FAKT DOBREJ A JEŠTĚ VÍC NEŽ TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já po něm taky šílím a miluji ho taky moc moc a nevadí mi,že ho všichni pomlouvají.Katka K. *4* Jsem z něj jak v nebi
    • ivetka936

Re: Zac je nejlepší

Já proti Zacovi nic nemám, mně osobně se líbí. Ale říkat, že na něj nikdo nemá, je trochu nadsazené. A to samé platí o tom, že komu se nelíbí, tak je divný. Každý má jiný názor a tak to má být, neříkám, aby ho tu někdo sprostě pomlouval, ale kdyby se každému líbilo to samé a ten samý herec, herečka atd., tak by to bylo divný, ne? Každý má jiný názor a jiný vkus. A tvrzení, že ho někdo miluje je taky nadsazené. Nikdo ho tu nezná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit