Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ane.tt

...

ale tak dobrý no... *14*
  • hilarynka125

*o=Zac=o*

ZAC JE NEJLEPŠÍ!!!!!! *14* *3*
    • Re: *o=Zac=o*

stejnak nic nespívá v hsm
      • nika-13

Re: Re: *o=Zac=o*

haha on tam nahodou zpívá to by nebyl zpěvák *13*
        • teweska

Re: Re: Re: *o=Zac=o*

hmm to teda nezpívá i o tom psali že za něj zpívá někdo jinej.
          • Re: Re: Re: Re: *o=Zac=o*

Zpívá za něj pouze v jedničce HSM Drew Seeley jinak všude zpívá on. Když o tom nic nevíš, tak o tom "nemluv"
  • .

holky vzpamatujte se v česku běhá tolik hezkých kluků i hezčích než je zac a určitě by vás měli rádi a nejen proto že nevypadáte jaako nějaká OHROMNÁ vanessa nebo ashley ale že vás prostě má rád takovou jaký jste to zacovi jde jen o flirt a o vzhled oni všichni co se hodně starají o svůj vzhled tak jim nejde o nic jiného....
    • nika-13

Re: .

to mas pravdu *1*
  • pomozte

kto ho spatril je ohromeny ja bych sa chcel snim alespon kamosit nebo jen hodit rec kto by ma snim seznamil??????????????????????????,tel777592902 jen sms *3*
  • Z_A_C

Je to moj priatel moc dobry a hezky moc se mi libi *14* cmuk Z_A_C *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • nika-13

Re: Z_A_C

zac ma přítelkyni a ty to nejsi je to Vanessa Hudgens *13*
  • zac efron

je to super chalan naozaj si moc pekny *14* *3*
    • Re: zac efron

hello my name is zac efron
  • Zac

Zac je vyumelkovanej, a presn pro pubertalni holcicky stvorenej,neumi hrat,herecky talent je neco uplne jineho,hezky taky neni a ty jeho preskladke nacvicene usmvy,je mi nanic jak je cim dal vic,hlavne tech mladych bez vkusu.
    • ivetka936

Re: Zac

Proč nám bereš náš názor? Já beru, že Tobě se nelíbí, každému se líbit nemusí. Ale proč tady píšeš, že jsme bez vkusu? My Ti taky neberem názor na Tvé oblíbence.
  • wojta_sek

bobrik

,me se nelibi ptz ma bobra *1*
  • ..

Zac je moc pěknej!!Poprví sem ho viděla v HSM a moc mě nenadchnul ale pak sem si ho nějak oblíbila! *3*
    Podle mě je to super herec (a navíc je hezounkej)! *5* *3*
    • Re: Je prostě bomba

zac je moc moc hezký a líbý se mi je to hvězda *3* *3* *3* *14* *14* *14*
  • Nejvíc v poho

Zac Efron je nejvíc v poho kluk.. Mám ho ráda, ale nejsem blázen do něj jako ostatní holky.. Můžete si najít hezčího kluka tady v Čr, ale někteří sou jenom pro něj.. To já sem taky trochu bylo, ale teď sem našla kluka svých snů, kterej se mi doost líbí a příde mi, že je hezčí než Zac Efron, ale já vám to neberu.. Takyse mi ještě pořád trochu líbí..
    • Jestli máš kluka, co je hezčí než Zac Efron, tak bych ho tedy chtěla vidět. Mně dávno není "náct" a Zac mi připadá jako nejhezčí kluk, co jsem kdy viděla, a nemůžu nijak najít někoho, kdo by mi přišel hezčí. Jasně, že se ti pořád líbí...komu totiž ne. Všichni kluci, co se mi líbili dřív, i herci a zpěváci nebo kluci v mém životě, mi proti němu přijdou méně hezcí. Možná jsou stejně nebo víc "sexy" (to není to samé), ale Zac má pro mě ten dokonalý ksichtík. Ale jinak ho mám ráda i jako člověka. Přijde mi hodný a milý, a dobrý herec. To ovšem lidi, co ho nemají rádi, nepochopí, protože si myslí, že na něm vidíme jen tu vizáž.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit