Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HSM webík

Hojte, vsetci co zerete film High School Musical pridte pozriet moj web :lucas-doggy.blog.cz *1*
  • ...

Ahoj.No tak já souhlasim.Já nejsem nějak velká Zacovo fanynka ale když ho nemáte rádi tak si o něm nehledejte informace na internetu.Přesně tak ztrapňujete jenom sami sebe a ukazujete jaký jste srabíci.Mimochodem jestli budete tady na ten dopis nějak reágovat neoslovujte mě Elizabet prosím.Dyžtak Betty nebo Lízo nebo jak chcete jenom ne Elizabet.Moc se mi to jméno nelíbí.Díky moc.
  • hobelka

pro vsechny

takze muj nazor je takovej ze jestly ho nemate rady tek sem nelezte a nepiste o nem takovy kraviny a kdyz o nem neco chcete psat tak si nejdriv o nem neco prectete aby ste se zbytecne neztrapnovaly nikdo vas tunechce *13*
    • Re: pro vsechny

mas naprostou pravdu kdyz mu nefandi tak at nepisou. ja jako girmorova holka tvrdim ze mas pravdu *4*
  • :)

Nechcete si jít léčit mindráky někam jinam? *1* Jinak pište si sem co chcete, ale prosím vás ať to nějak vypadá, ztrapňujete akorát sami sebe. *3*
    • Re: :)

myslim, že mě tady nikdo nezná tak nevim proč bysme se měli ztrapňovat
      • Re: Re: :)

bychom *3*
  • HSM3

Ahoj, už se taky moc těším na HSM3. Určitě to bude super film. Moc se mi líbí písnička "The boys are back", kterou k filmu nazpívali US5. *3*
  • Je super

Moc se těším na premieru Muzikálu ze střední 3.Do kin přijde 1.1.2009.Moc mi to baví.Mám jednu otázku:bude Zac ještě něco natáčet s Vanessou a taky zpívat?Já doufám,že jo JSOU MOC A MOC SUPER faninka Katka K.
    • zanessa1995

Re: Je super

můžeš se těšit ještě víc premiera bude už 4.prosince 2008
      • Re: Re: Je super

Už se těším na 4. prosince, protože vychází LPU 8.0.To je největší událost dne a ne ten vypatlanej film bez hlavy, břicha a paty.
  • adela13

oou

Je moc dokonalýýýý *14* *14* hlavně ty jeho fotky na to bych se mohla koukat od rána do večera *14*
  • katkat

otázka

kdy příjde do kin (v ČR) HSM 3?
    • Re: otázka

4 prosince 2008 *5* *5*
  • JE SUPER

Myslím si,že Zac Efron je dokonalej a milej.Ten kdo ho pomlouvá je naprostej vůl.Jo a ten kdo to píše at se podívá nejdřív na sebe.Zac je super a těším se na jeho další filmy,doufám,že jich bude hodně.Jo a furt lepší reklama na med naž na pomluvi.Zacu obdivuji tě chtěla bych být jako on.No teda spíš jako Vanessa Hungens,protože jsem holka.Tvoje faninka K.K.
    • Re: JE SUPER

A ty ses, chytračko, na sebe podívala??!!
    • ilze

Re: JE SUPER

Wow! Všechny mé myšlenky v kostce! *1* naprosto souhlasím! *14* prostě můj člověk! *14*
  • barca.009

wow

Všechno nej přeju Zacovi
    je mu 21 a to co on do tetka dokázal to někdo nedokáže ani za celej život ......... ..takže ještě jednou všechno nejlepší *14* *14* *14*
    • Re: wow

vse nejlepsi zacovi a vanesse....moc jim fandim HSM je super
      uz se moc tesim na HSM3. *4* *4* *4*
    • _sabruska_

Re: wow

Přeju mu vše nej..... i když o den později xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit