Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zac

*14* Zac je skvělý *14* *3* *15* *8* *1* *14*
    • Re: zac

mas pravdu verro *1*
      • _sabruska_

Re: Re: zac

MáTe PrAvDu Na 100%
  • anninka0001

zac

kdyby vypadal trochu jako chlap,možná by se mi i líbil.ale tohle...s jeho hraním to taky není zrovna nejúžasnější.ale tak v poho *5*
    • Re: zac

Jo je to trošku takový - jak tu někdo už zmínil - tintítko. :D A možná i nevypadá moc mužně, ale to se mi právě na něm líbí. *4* A co se týče jeho hraní, nevím jak v ostatních filmech, ale třeba v Muzikálu tu roli zahrál dost dobře a věrohodně. *3*
  • Bla bla bla

Zac je k sezrani ale mohl by bejt trochu muznejsi ...prijde mi takovy tintitko *5*
    • adela13

Re: Bla bla bla

Jak to o něm můžeš říct *1* ? To neerte jako nějakou urážku...Zac je nej.. *1*
  • adela13

jeho výška..

Prý že má nějak 175 cm.. *4* a to je dobře..já jsem taky malá,mám s ním toho tolik společného *1*
    • ivetka936

Re: jeho výška..

Zacova výška je 180 cm. *3*
      • zanessa1995

Re: Re: jeho výška..

zac měří 175cm tak nepiš že má 180cm *3*
        • ivetka936

Re: Re: Re: jeho výška..

Za 1.) Na jeho oficiálních stránkách je uvedena výška 180 cm. A za 2.) Ptali se ho na to v jednom pořadu je na youtube.com kolik vlastně měří. Říkal, že když byl mladší měl ten problém, že byl na kluka dost malý, proto ho moc holky nechtěli. Naštěstí však ještě povyrostl a řekl, že jeho nynější výška je 180cm. *3*
        • Re: Re: Re: jeho výška..

Vy jste si všichni ňáký jistý. Si ho přeměřte, když vám na tom tolik záleží. :D Já nevim, ale podle mě má něco kolem těch 180. *4*
  • ?

proč tady píšete antifanouškům že když se jim zac nelíbí ať vám prdel políbí?je to trapný! *15* jak malý děti *5*
  • ivetka936

HSM 4

Tak mám špatnou a dobrou zprávu, jak už to bývá. Nejprve ta dobrá HSM 4 bude, a ta špatná bez Zaca, Vannesy, Ashley, Corbina, Monique i Lucase. Zkrátka tam nebude nikdo z našich oblíbenců *9* Což je škoda.
    • monisek111

Re: HSM 4

Co?? To teda bude na nic no *9* já se nas to dívám jenom skrz ně *8* ale Zac je borec z velkým B že jo lidišky??? *14*
    • adela13

Re: HSM 4

To už pak ale nemá vůbec cenu..Mně to zaujalo díky Zacovi Efronovi *14* *3*
      • Re: Re: HSM 4

me taky mas naprostou pravdu *3*
      • _sabruska_

Re: Re: HSM 4

Co vy víte ,co když ta 4 bude dobrá i bez nich,taky mě to bavilo když tam byli ,ale to nevadí až bude 4 pak to budu komentovat
  • ivetka936

Zac a CD? Možná.

Tak jsem se právě dočetla na stránkách, co jsem sem psala, něco o Zacovi co se týče cd. Byl to takový rozhvor v angličtině,samozřejmě a ptali se ho, proč nevydá své solové album.On jim odpověděl, že si nemyslí, že by měl něco takového udělat, ale možná, jednou...Takže ho tam ještě podporovali, že fanoušci čekají a že jeho přítelkyně Van také vydala své CD, tak proč ne on. Odpověděl jen stroze "Maybe" Tedy možná. Tak se budem těšit a možná se i dočkáme jeho alba. *3*
    • Re: Zac a CD? Možná.

Album,který nazpívá jeho dabér,protože zpívat neumí *1* *1* *1* .
      • Re: Re: Zac a CD? Možná.

jakej dabér....to bych chtela videt jak kdákas ty.Ty dabééééére.co si jako myslis kdyby to slysel nebo videl tak te zabije.no ze se nestidis . *10* *10* *10* -----zac efron jeuzasnej *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.

ON!!!A zabije.To je k smíchu. *15* *15* *15* Spíš k pláči, když ho takhle přeceňuješ. A ne nelituju tě, když mu fandíš.
      • ivetka936

Re: Re: Zac a CD? Možná.

Ty snad jo? Navíc zpívat umí, jinak by nehrál ve filmových muzíkálech.
        • Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.

Nezpívám nejlíp,ale když neumím zpívat nelezu do muzikálu.Ten magor je tam jen proto,aby se na ten stupidní film někdo díval.
          • Re: Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.

Kdyby neuměl zpívat, tak ho do toho muzikálu ani neobsadí.
            • ivetka936

Re: Re: Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.

Nenazpíval to dabér. V prvním díle HSM nemohl pouze uzpívat vyšší tóny a proto byl jeho hlas smíchán ještě s hlasem jiného zpěváka. Ve dvojce i ve trojce zpívá pouze on i v Hairspray.Takže klídek
            • Re: Re: Re: Re: Re: Zac a CD? Možná.

Tak proč to nazpíval dabér?Neumí zpívat!!
    • adela13

Re: Zac a CD? Možná.

Bylo by to fajn kdyby vydal cd,i když doufám že by tam dal nějakou příručku s jeho fotkama *14*
      • Re: Re: Zac a CD? Možná.

mas uplnou pravdu zac je k sezrani ..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ivetka936

Další odkazy

Ahojky, tak jsem se trochu prohrábla na netu. A našla jsem další docela zajímavé stránky Zaca. Takže tady jsou:
    http://www.zachary-e.org/
    h ttp://www.zac-efron.us/
    Jsou tam i videjka, tak se mrkněte. *3*
    • ivetka936

Re: Další odkazy

A ještě tahle stránka
      http://charming-efron.com /index2.php
  • chtělo by to opravit

Zdar hej jestli ste si toho nevšimli tak v té Zacové fotogalerii na té sedmé stránce druhá fotka nahoře není Zac ale jinak on je fakt k sežrání ale s Vanessou jim to přeju strašně moooooooooooooooooooc *14* *14* *14*
  • adela13

dokonalost

Říká se že nikdo není dokonalý,u něj už ale začínám pochybovat,, *14*
    • your-darling

Re: dokonalost

ne nemáš pravdu..on je jenom hezkej šampónek..jinak na něm nic dokonalýho neni...jenomže naninky to viději jinak,že...
    • terezka10

Re: dokonalost

máš pravdu *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit