-
láska na 1.pohled
*1* *1* Můj typ...ale bydlí moc daleko,znám tolik kluků který mu jsou podobný,ale žádnej z nich není jako on.. *14* Love *14* *14* *1* -
-
Re: láska na 1.pohled
Máš pravdu, hodně kluků je mu podobnejch, jednoho máme na škole, je to takovej ,,idol,, školy. :D Škoda, že nemám fotku ... mně se líbí snad ještě víc než Zac. *1* -
-
kopie
My máme na škole taky týpka co je mu podobnej. *4* -
-
Re: kopie
Vy se tak máte že máte na škole kluky podobné právě Zacovi...když on je tak úžasný...na spapání.. *14* *14* *14*
-
-
Re: Re: láska na 1.pohled
Originál je jen jeden..ale bohužel..bydlí moc daleko..kdybych byla aspoň jeho sousedka *1* *14* ale třeba potkám někoho jako je on.. *14* *1*
-
-
-
Will je lepší !!!
Souhlasim Zac je hezkej ale na Wiliama Moseleye nemá a komu se to nelíbí ať si políbí -
vymenim obrazky
ahojte vsetci.keby chcel niekto vymenit obrazky a plagaty high school musical za aril,rihanu.hilary,tocio hotel........a dalsie mam elku zbierku roznich celebrit a vymenim ich za hsm.tak napiste na ko.vi@post.sk
A POZOR IBA SO SLOENSKA.diky -
Zac...=)
Zac as. Troy je fakt nádhernej... Takovej slaďounkej klučina a v HSM mu to fakt božsky sekne... *14* *14* *14* *14* -
sk8--n€y DC*
mnOoOo t3n *3* yE kwáátn3yYyY...♥♥ *14* *14* *14* *14* *1* *1* *3* *4* *15* *8* -
-
Re: sk8--n€y DC*
hahah to máš prawdu!
-
-
Janík
Nwm proč sem nikdo chodí když ho nemá rád taky je fanklub tak se sem nechodí na něj nadávat *10* *4* -
eliška
Zac je sice moc hezkej a dobrej a já nevim co ještě gey to rozhodně neni ale neni zase ze všech nejlepší nikdo neni dokonalej každýmu se líbí někdo jinej a mě se třeba líbi dan bambas a zac se zase líbí tobě lucinko a je pro tebe nej no ale jinak jestli to čte tak hello zac I very wel like you *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *14* you very good actor,figurant and tuner!!!! *1* -
moje laska
zac efron je muj milacek ja ho miluju je sladkej nekteri debilove pisou ze je debil ale oni sou sami debilove hsm je nej a vanessa je taky super vsichni z hsm jsou fakt bomba miluju zaca efrona ja to musim porad opakovat byla sem v praze na jeho konzerte a dal mi autogram byly tam vseci z hsm zac je muj kocourek muluju te milacku upa mocinky moc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: moje laska
No jasně já taky miluji zaca ale žádný´koncert v praze nebyl
-
-
Zac
je to moc hezkej herec! -
Návštěvnost
Zac je opět na devátém místě v žebříčku nejnavštěvovanějších celebrit, tak šup šup ať už jenom stoupá. *4* -
-
Re: Návštěvnost
myslím ,že to je pecky stačí když budute chodit častěji..
-