Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zac EfRon, Nová InteliGence KráSnýcH šamPonŮ

možná je šamp´´onek, ale k sežrání *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
  • Zac

Líbí se mi je fakt super *14*
  • ahojky

miluju zaca efrona zbožnuju jeho oci *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
    • Re: ahojky

prosimtě kolik ti je? 12 maximálně 13 ??já jenom že miluješ někoho koho si ani neviděla na vlastní oči ale jenom v televizi..nikkdy si s nim nemluvila nikdy si ho neviděla ale miluješ ho..to seš dobrá *3*
    • Re: ahojky

to je pravda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *5*
  • prosíííííííím hlásnite

ahoj mohly by jste pro me prosim hlasovat.Mám blog o HSM,tak se mrknite a jestli se vam libi tak pro me pls hlásnite,jsem vb 1.kole SONB. jsem martíííq na tomhle odbkaze můžete hlasovat: http://a-jojo.blog.cz/0712/sonb-iii -kandidati *14* *14* *14* *14* *14*
  • prosíííííííím hlásnite

ahoj mohly by jste pro me prosim hlasovet jsem martíííq na tomhle odbkaze: http://a-jojo.blog.cz/0712/sonb-iii -kandidati *14* *14* *14* *14* *14*
  • Zac Efron

Ahojky...hele já souhlasím s tim že Zac Efron je krásnej a sladkej kluk,ale fakt nechápu jak po něm mohou holky tolik šílet...vždyť tolik hezkých kluků je i tady v Český republice.Tak proč se zamilovávat do toho koho nemůžu mít,když tady je tolik kluků který mít můžem *5* *3*
    • Re: Zac Efron

jjj úpa souhlasím.Já bych třeba svýho kluka nevyměnila za 100 Zaců Efronů *1* *1* i když je fakt že je krásnej a sladkej *3*
      • Re: Re: Zac Efron

to mas pravdu ale neprehanis s tim sladkej?
      • Re: Re: Zac Efron

že jo *14* *14* *14*
  • woW

Zac s je straaaasne sladkej kucina nejradsi bych ho zbastila *1* neee to byl jen ftip *1* je super ale bez urazky Avril je proste lepsi *3* *4*
  • ja ho miluji

*4* on je naprosty anjel s kridelkami ja ho miluji! zacik14 *1* *14*
    • Re: ja ho miluji

Já taky:D *14*
      • Re: Re: ja ho miluji

aby ses neposrala s tou svojí láskou..neznáš ho jak ho můžeš milovat???
  • Je super

Zac je ouplo skvelej videla sem ho ve 2 filmech....muzikal ze stredni a sem z neho vedle......kez by bylo vic takovejch kluku jako je on!!porad musim koukat na ty filmy kde hraje!!a desne me stve zenejsem zadna americka herecka jako treba vanessa anne.......ale co mam ho rada a muzu na nej koukat aspon tak.......ale prisaham ze se jednou vidam do sveta oa seznamim se s nim!! *14*
    • Re: Je super

Ja se za nim taky chci vydat myslis ze chodi jeste s vanessou
      • Re: Re: Je super

tak vyrazime spolu! *1* *4* jj myslim ze jo! porad sou nekde na fotkach jak se cukrujou! *9* neni divu je docela hezka!ale 1 sem ji zkoumala a ma divny nohy tak sem se trochu uklidnila!! *1* *4* *1* *4*
    • Re: Je super

máš pravdu je prostě úžasnej ale četla jsem že přijede do čr do nákého malého města asi do novýho boru ale fakt nevim nepsali tam kam pojede *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Je super

juuuj tak to je super!!tak to si musim zjistit ptz esi sem prijede tak u toho nesmim chybet!! *14* *14* *4*
  • ChriVanns

Ahoj... Zac je ten nejkrásnější kluk na celé zeměkouli... MILUJI TĚ!!!!! *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit