-
vannesa
Jako stejnak jsi ho vannesa nezaslouzi!!!!!Kdyz se foti skoro ona sama nahata!!!!!To je pra........ *16* *16* jako faktto nechapu jak muze tohle udelat!!!Jen aby jsi vydala prachy *5* *13* *9* -
-
Re: vannesa
newim,proč by si ho vaness nezasloužila!je super a kdybys věděla,proč ty fotky fotila,tak bys takhle nereagovala!:/tak než něco napíšeš,pořádně se o tom informuj,ať pak nekecáš blbosti...:) -
-
Re: Re: vannesa
a proč ty fotky fotila??
-
-
-
JO JO
Jo je fakt dobrej...
Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc..... http://ostrava-torr.myminicity.com
*3* *3* -
SLEČNA
Zac Efron ten je úže ZAMILOVALA sem se do něj *14* *14* -
SI COOOOOOOOOOOOL
SI COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL *3* -
buzna
buzna -
zacousek
zac je ten nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej sladsi kluk na celym svete *14* *14* -
-
Re: zacousek
Chtěla si říct "Went je ten nej nej nej nej...", je to tak? *7*
-
-
Zac
Zac Efron je upa nej kluk-az teda na vyjimky....ale jelikoz se s nim v zivote nemuzu setkat venuju se nekomu jinymu-vid Martínku... *14* *14* *14* *14* -ale zac je a vzdycky bude nedosazitelna jednicka *4* -
-
Re: Zac
tak to seš docela bitch když klidně před svým klukem řekneš že je někdo jinej nedosažitelná jednička...sice nedosažitelná, ale bejt tim klukem tak tě nakopu někam *5* ale jinak Zac je jelito, nevěřte všemu co je ve filmech...teď fakt..byl sem na dovči a když sem viděl tohohle kluka hrát na pláži fotbal tak tam chodil spíš jen proto aby se líp opálil *9* většina z vás mi nedá za pravdu, ale i slavní mají mezery... *1* *8* *3*
-
-
Začek
Zac je mocinky pěknej!!!ale někomu se líbit nemusí a je to jeho názor!tak mu ho neberte!víte co by to bylo kdyby měl každej na světě stejnej názor?!Jinak je to ten nej klučina na světě!!! *14* -
Zlatíííčko
Jééé to je moje zlatííčko milovaný roztomilý!! *14* *14* *14* *14* -
Zac-Troy
Je naprosto nádhernej...takovej sladoušek a má moc pěknou barvu hlasu *14*