-
:-)
mz jsme se chteli se yacem na neco domluvit dala bys nam vanesso jeho číslo ne vanesso mi ti ho nechcem ukrast neboj jo dík jsi fakt super mocinkz moc zac taky paaaa *3* -
bananek
Ja ted zrovna newim jestli spolu budete dlouho!!A je mi to celkem jedno sem tvoje velka fanynka ses bozi ale wim ze nigdy nebudes chtit nekoho odtud.Plotoze mas vanessu a ted ti pude hodne o showbisnis takze nebudes mit cas na nakou lasku!!A moc me mrzy to co se stalo de o ty fotky jak tam je vanessa ehmm... je to škoda díky tomu to asi vas vstah poskodi!! *7* -
-
Re: bananek
pošlš mi prosím ty fotky? Docela by mě to zajímalo,můj e-mail je trnenajana@seznam.cz . Byla bych Ti moc vděčná.
-
-
ZAC EFRON
On je tak uzasnej zavidim van.chtela bych bejt na jejim miste *14* -
Zac Efron
Hi.My name is Zac Efron health you all but I want come go Prague. Because I drive go Hnojník. So alas. *13* -
-
Re: Zac Efron
What is it?? *7* -
-
Re: Re: Zac Efron
jo jsi dobrej ale nejsem holka která by si rostrhala před podiem triko abych ťe dostala. takovej typ holky nejsem. Nevim jestli takové typi máš rád.Ale vlastňe je to fuk.Tady ty holky tě balí a stejňe nemaj šanci ví,že miluješ Vanessu.A ty holky který se ptaj pučíš mi ho jsou blbý. Tak čau Solai *4* *4* *4* *4*
-
-
-
nádhera
je fakt nádhernej k sežrání ,hezky zpíva atd je to pan božskej *14* -
woooooooooooooow!
to je macek holky! *14* *14* *4* -
DRDA
ZAC EFRON JE JENOM MUJ!!!PROTOZE JA HO MUZU VIDET KAZDY PRAZDNINY V USA JA TAM MAM TOTIZ TETU!TAKZE MATE SMULU! *3* *14* *14* -
-
Re: DRDA
Ty se máš!!!!!!!!!!!!!!!! *10* -
Nenafoukni se a nepraskni to je u tebe možné . Nejsi jediná kdo chce Zaca,na to bacha můžeš na to doplatit. *13* -
Jo jasně *1* Až na to, že chodí s Van.
-
-
Zac Efron
Hele holky já chodim se Zacem takže klídek a je momentálně v Praze 3 se mnou už jsme se naučili docela dobře česky.... *3* *3* *14* *14* -
-
Pošleš mi jeho číslo a nebo třeba na tebe? Já jsem taky z Prahy 3.Budu o Vánocích a o Prázdninách zpívat koncert HIGH SCHOOL MUSICAL tak by se tam třeba mohl stavit a taky něco zazpívat. Prosím?????!!!!!!!!!! -
já ti ho přeju vanneso *4* -
Re:Zack From
ha ha ha ha ha ha ha ha jiste je tu naka normos holka s kterou se da v klidu pokecat anis by psala vo klukach? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re:Zack From
jj klído -
-
Re: Re: Re:Zack From
je dobréééééj
*8* *4*
-
-
-
no jasne dej dukas -
dala BYS MI JEHO ČÍSLO DIK VANESSO *14* *14* *4* -
nooooo...to určitě *5* -
To tak..Jasně..Až na to,že natáčí další film a myslím,že neumí česky a vím jistě,že s TEBOU nechodí.. *1* -
tomu moc nevěřím *9* -
Hele mám pro tebe novinu chodí s Vanessou Hudgens takže bohužel!! -
...a půjčíš mi ho někdy? *1*
-
-
Re:Zac Efron
Zacu přijed do PRAHY 3333333333333333333
*14* *14* -
zACK