Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zac

Jako já fakt nemůžu z těch jeho očiček... *14* *14* *14* on je upa nejkrásnější *14*
  • =¨)

Vy už ste videli jeho brachu a kde??
    • zac

podivejte se na myspace.com a tam uvidit vice fotek a jeho brachu k tomu a 2 je fakt užasna a mam jejich pisničky stahli jestli taky si je chcete stahnout tak dete na www.mp3nadruhou.cz a tam si date mp3 a do vyhledavače date musical a tam si je stahnete klepnete na to uložit a stahuje se tak čau *4*
  • zacy

zac strasne krasnej klucine s nadhernym briskem a krasnyme ocickama. *14* a jeho bracha dylan je tez moc hezkej ale zac je proste BEST .............i love zachary efron uz se tesi na high scholl musical 3 a 2 kterou ted budou davat je fakt husta nej lep.pisen je ta posl.everyday *14* *14* *3* *4*
  • Zachary

zac je upe roztomilej.... *14* a ty jeho oči?? *15* prostě nemám slov *8*
  • Zac

Ahojky...Myslím, že je Zac celkem sladkej a strááášně se mi líbí jeho oči *14* Jinak mi až tak super nepřipadá *3* ale svůj názor nikomu nevnucuju.. *13*
    • Re: Zac

ahojky zac je moc hezkej ale všichni herci sou skoru hezky takže si asi nevyberem neřikam umý hezky hrat je hezkej ale zadanej uvidite že příde zase jinej film ve kterým bude hežči kluk než je on třeba jj třeba nn ale je hezkej *15* *3* *7* *9* *1*
  • NO CO JINÉHO NEŽ ZAC EFRON :)

lidi kdyžtak si zajděte na www.stardoll.com a oblékněte si tam zaca :) *14* *14* *3*
  • začek efronek

HELE LIDIČKY JÁ MÁM TAKOVOU PROSBU NĚKDE SE PÍŠE ŽE ZAČEK S VANESOU CHODÍ A V JINÉM ZASE ŽE S NÍ NIC NEMÁ MŮŽETE MI PORADIT?? PLS MÁM V TOM STRAŠNEJ ZMATEK :) PLS ODPOVĚZTE MI NĚKDO *14* *7*
    • Re: začek efronek

možná se zasnouběj *1* *1*
      • Re: Re: začek efronek

Teď bylo v nějákým americkým bulváru, že už je volnej, že se s Van rozešli,tak já nevim *7*
    • Re: začek efronek

zac s vanessou chodí
  • HSM2 nanově

Tak jsme se dočkali. Již tuto sobotu 10.listopadu bude na nově High school musical 2 začátek je ve 14:10, takže se nezapomeťe dívat :)
  • zac

jo je k sezrani takovej krasnej kluk *3* *3* *4*
  • zac:-*

Je fakt uuužasnej a krasnej...škoda že takový kluci nejsou v orlové:-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit