-
denny
Ahoj až budete mít čas koukněte na můj blog jsou tam novinky o všech celebritách american-star-news.blog.cz -
....
Hej chodí ještě s Vanessou ?? -
Re: Re: Znovu 17
Děkuju :D Já mám soundtrack,ale pouze přepálený,takže vůbec jsem neměla šanci zjistit název :D Si tu píseň jen pustíma už tu celou scénu vidím :D -
Re: Re: Re: zac
Neni namyšlený :D A nagelované háro nemá :D -
=))
Jo je skvělej♥♥ -
Zacík
On je takový kus *14* je to fkt krásný kluk *14* Miluju ho *14* -
..
Je k sežrání ♥ -
Re: kikina
souhlasím s tebou,je to jekési divné.=/// -
ahoj
cau lidi sem tu novej Zac je super typek je to muj vzor *3* -
Re: Re: kikina
jj přesně...Anet *4* *14* *3* -
Re: kikina
bože,, proč ste tak naivní?? bože dyť sou to kecy! kdyby ste se o celebrity aspoň trošku zajímali, tak víte, že sou pořád spou a šťastný!! -
kikina
Teď mě docela naštval.....je to můj nejoblibenější herec ale teď mě s jednou věcí do cela dostal.....je to věc o Vanesse jak se jí vyhýbá......teď když jsou spolu ve stejným městě tak by spíš měl být s ní stýkat se s ní ale on se radši stýká s ňákýma krávama přiznejte to *9* -
Re: Re: :-D
jj -
Re: Re: zac
zac je fakt peknej ae prijde mi ze kdyz zacinal a treba i v tom again 17 vypada mnohem lepe nez ted' kdy ma nagelovane haro a je namyslenej... ae je hezkej ae predtim byl jeste hezci)) -
nový filmík
tet jsem koukala na jeho nový film.Znovu 17..je tam krásnej,zahrál to fenomenálně a příběh je taky super.Doporučuji!!!! *8* -
Re: dokonalost
ne nemáš pravdu..on je jenom hezkej šampónek..jinak na něm nic dokonalýho neni...jenomže naninky to viději jinak,že... -
wow
je super *4* -
Re: Znovu 17
The Spoon - underdog -
jmenuje se the underdog a zpívají ji spoon....moc pěkná písnička..... *3* -
ALE I ZAC VID JA TU PISEN ZNAM ALE NEDAM TI JI DOKUD MI NEODPOVIS TAK PA. *7*