Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • syndynka

denny

Ahoj až budete mít čas koukněte na můj blog jsou tam novinky o všech celebritách american-star-news.blog.cz
  • ....

Hej chodí ještě s Vanessou ??
  • lovecelebs

Re: Re: Znovu 17

Děkuju :D Já mám soundtrack,ale pouze přepálený,takže vůbec jsem neměla šanci zjistit název :D Si tu píseň jen pustíma už tu celou scénu vidím :D
  • lovecelebs

Re: Re: Re: zac

Neni namyšlený :D A nagelované háro nemá :D
  • =))

Jo je skvělej♥♥
  • kyka14

Zacík

On je takový kus *14* je to fkt krásný kluk *14* Miluju ho *14*
  • ..

Je k sežrání ♥
  • stember

Re: kikina

souhlasím s tebou,je to jekési divné.=///
  • zacbenda

ahoj

cau lidi sem tu novej Zac je super typek je to muj vzor *3*
  • kajuska4

Re: Re: kikina

jj přesně...Anet *4* *14* *3*
  • vananneh

Re: kikina

bože,, proč ste tak naivní?? bože dyť sou to kecy! kdyby ste se o celebrity aspoň trošku zajímali, tak víte, že sou pořád spou a šťastný!!
  • kikina

Teď mě docela naštval.....je to můj nejoblibenější herec ale teď mě s jednou věcí do cela dostal.....je to věc o Vanesse jak se jí vyhýbá......teď když jsou spolu ve stejným městě tak by spíš měl být s ní stýkat se s ní ale on se radši stýká s ňákýma krávama přiznejte to *9*
  • bajulisek

Re: Re: :-D

jj
  • Re: Re: zac

zac je fakt peknej ae prijde mi ze kdyz zacinal a treba i v tom again 17 vypada mnohem lepe nez ted' kdy ma nagelovane haro a je namyslenej... ae je hezkej ae predtim byl jeste hezci))
  • nový filmík

tet jsem koukala na jeho nový film.Znovu 17..je tam krásnej,zahrál to fenomenálně a příběh je taky super.Doporučuji!!!! *8*
  • your-darling

Re: dokonalost

ne nemáš pravdu..on je jenom hezkej šampónek..jinak na něm nic dokonalýho neni...jenomže naninky to viději jinak,že...
  • martinkooooooo

wow

je super *4*
  • Re: Znovu 17

The Spoon - underdog
  • sonicqa1996

Re: Znovu 17

jmenuje se the underdog a zpívají ji spoon....moc pěkná písnička..... *3*
  • Re: Znovu 17

ALE I ZAC VID JA TU PISEN ZNAM ALE NEDAM TI JI DOKUD MI NEODPOVIS TAK PA. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit