Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 21.4.1993

Re: zac

to teda jeeee *14*
  • Re: Re: ..

trapný je jak se tu hádáte...je to k smíchu...nechte každýho napsat svuj názor o d toho je to diskuse...já osobně zaca nenáviedím...celou disney partu...je to muj názor...s tim se nedá nic dělat *13*
  • Re: plis

jenže tohle je diskuse a pochopitelně se tu sejde víc názorů... *9*
  • Re: Re: Nice

Jj.. *4* *4*
  • zac

zachary david alexander efron zac je nejhezci na svete *14* jo *14*
  • Re: Nice

Ju!!!!!je k sežrani!! *14* *14* *14*
  • makusa

Nice

Je upe božíí...nechápu co všichni k němu mate ...je to skvělý herec a je krásný!!! *14*
  • Znovu 17

Zdravím newíte někdo jak se jmenuje nebo aspon od jakého interpreta je ta písnička ve filmu Znovu 17 jak jede už O5 17-ti letý v té audině stříbrné tak newíte jak se ten song jmenuje????? mě se moc líbí :D( né zac ale ten song) *1* *1* *1*
  • jana291995

Re: :-D

Zac umí zpívat a krásně!!možná že tobě se to nezdá,ale je i skvěle herec,a to mi všichni tady víme!!takže si ench ty blbý keci! *3*
  • :-D

Mě by zajímalo proč tady má že je zpěvák. Stejně zpívat neumí, když mu s hlasem pomáhá andrew seely a byl i místo zaca na jeho koncertu, což bylo trochu dívý!!!
  • jenom otazka

lidi nevite jestli zac hral ve filmu gamer ted byl v kinech nebo jestli jeste je nevim. ja sem totiz na to videla trailer a myslim ze to byl on ten kluk v bilym tricku ale newim. diky za odpoved *7*
  • alimak97

Re: objev xDD

P.S. ten díl dávali dnes-11.1.2010
  • mkjn

zac mozna bude hrat v death note nude light yagami *3*
  • alimak97

objev xDD

ahojik lidi objevila Zaca Efrona v kriminálce Miami 3 série... Hrál tam nějákyho kluka Seth nebo tak nějak se jmenoval...
  • 15928

mtmr

helo!!love you zac efron *14*
  • mmaarrkkeettaaaa

zac ve filmech

Přidejte tam ty filmy ve kterých hraje, já třeba viděla s ním i film ZNOVU 17 tak to tam dejte, je to totiž taky dobrý film *4* *3*
  • 21.4.1993

....

je nejjky :-* :-*
  • veveryce

Vánoce

Už předem přeji veselé Vánoce. *14*
  • kajuska4

Re: Re: Zac

j máš prawdu *14* *14*
  • vananneh

Re: Zac

přesně *3* *3* *14* *14*