-
Re: zac
to teda jeeee *14* -
Re: Re: ..
trapný je jak se tu hádáte...je to k smíchu...nechte každýho napsat svuj názor o d toho je to diskuse...já osobně zaca nenáviedím...celou disney partu...je to muj názor...s tim se nedá nic dělat *13* -
Re: plis
jenže tohle je diskuse a pochopitelně se tu sejde víc názorů... *9* -
Re: Re: Nice
Jj.. *4* *4* -
zac
zachary david alexander efron zac je nejhezci na svete *14* jo *14* -
Re: Nice
Ju!!!!!je k sežrani!! *14* *14* *14* -
Nice
Je upe božíí...nechápu co všichni k němu mate ...je to skvělý herec a je krásný!!! *14* -
Znovu 17
Zdravím newíte někdo jak se jmenuje nebo aspon od jakého interpreta je ta písnička ve filmu Znovu 17 jak jede už O5 17-ti letý v té audině stříbrné tak newíte jak se ten song jmenuje????? mě se moc líbí :D( né zac ale ten song) *1* *1* *1* -
Re: :-D
Zac umí zpívat a krásně!!možná že tobě se to nezdá,ale je i skvěle herec,a to mi všichni tady víme!!takže si ench ty blbý keci! *3* -
:-D
Mě by zajímalo proč tady má že je zpěvák. Stejně zpívat neumí, když mu s hlasem pomáhá andrew seely a byl i místo zaca na jeho koncertu, což bylo trochu dívý!!! -
jenom otazka
lidi nevite jestli zac hral ve filmu gamer ted byl v kinech nebo jestli jeste je nevim. ja sem totiz na to videla trailer a myslim ze to byl on ten kluk v bilym tricku ale newim. diky za odpoved *7* -
Re: objev xDD
P.S. ten díl dávali dnes-11.1.2010 -
mkjn
zac mozna bude hrat v death note nude light yagami *3* -
objev xDD
ahojik lidi objevila Zaca Efrona v kriminálce Miami 3 série... Hrál tam nějákyho kluka Seth nebo tak nějak se jmenoval... -
mtmr
helo!!love you zac efron *14* -
zac ve filmech
Přidejte tam ty filmy ve kterých hraje, já třeba viděla s ním i film ZNOVU 17 tak to tam dejte, je to totiž taky dobrý film *4* *3* -
....
je nejjky :-* :-* -
Vánoce
Už předem přeji veselé Vánoce. *14* -
Re: Re: Zac
j máš prawdu *14* *14* -
Re: Zac
přesně *3* *3* *14* *14*