-
kaz feron-namyslenej frajírek,co je na nem UZASNEHO???
muzu se jen nevine zeptat??? *1*
co se vam líbí na tom slizkym,namyslenym frajírkovi???
*7*
ja se jen ptam,nechci urazet...ale proste mi pripada divnej...a nechapu co je na nem tak uzasnyho...a prosim jestli nekdo odpovite,tak ne zadny:ZAC JE BOZI SEXY UZASNEJ ATD...ANO??? to slysim vsude...
podle me ani neumi zpívat...prijde mi to jako tahaní kocku za ocas...a ani jeho herectvi neni tak dobre jako u jinych hercu...
opravdu nechci abyste me priradily mezi ty co proste napisou ze ho nenavidej a ze vypada jak teplej ...a tak...ja ho taky nemam rada,a na buzika moc nevipada...spis slizkej frajirek ,jak uz jsem se zminila...
prosim vysvetlete mi nekdo proc je tak´´BOŽÍ´´...
dekuji,...ALICE... -
kajulka
*14* o jo Zac je proste dobry -
Re: Zac a ......
souhlasim
On? Dokonalost!! -
Zac a ......
Zac je krásněj ale já jsem zamilovaná do jiného který mu je ale dost podobný... *14* *14* *14* -
můj názor
nesnášim ho *16* *16* *16* *16* -
Je to tak xD
No prostě v Hairspray nejvíc sexyy ! *14* *4* A Zac je hezkej ať si každej říká co chce mi víme, že to tak je *15* -
Re: Zac is BEST!
Jako co by sme mu tak měli závidět? Že se stal největším buzikem součastnosti? Podívám se na neho a je mi zle z te tuny make-upu co má na ksichtu. Bože dyt vypada jak holka. Tohle mu teda asi zadny normalni kluk zavidet nebude. A ze my sme zamindrakovani? hahaha tak se zamysli nad sebou a jestli to mas v hlave v poradku prides na to ze zamindrakovana si leda tak ty sama... *1* Jo a JB ani nepripominej pac sou to debili stejne jako efron. *15* -
zac
milujutě si prostě nejky
*14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Zac is BEST!
já narážim na ty, kteří mu NADÁVAJ! a TO je ubohý! můžou říct v klidu "moc se mi nelíbí", ale ne mu nadávat do teploušů apod.! takže neříkej MĚ, že jsem ubohá a LASKAVĚ mě nesuď, protože o mě nevíš nic, sbohem! -
Je NeJlEpŠí..
on je tak hezkej.. -
Re: Zac is BEST!
Věc názoru !!!!!!
Někomu se líbí a někomu ne..
A protože se někomu nelíbí tak jsou zamindrákovaní magoři ?? To je trochu ubohý psát ne ??
Jsi asi zabouchlá do někoho, koho stejně nikdy neuvidíš a jenom s toho co píše bulvár stejně nepoznáš jakou má povahu, tak se uklidni..
Najdi si radši kluka..
Jak říkám je to jenom věc názoru !! *7* *7* *7* *7* -
Zac Efron
hele,já si myslím že Zac je nádhrej.
Souhlasíte se mnou.Teda hlavně holky že? *1* ale jak říkala kača že po světě takovejch kluků je několik ne jenom Zac. A stejně on holku má.
Stejně ho ale miluju *14* -
Nechápu
Já vás některé faktis nechápu! Je to jenom kluk,je pěknej ale na světě je takových kluků než on!On Už holku má,takže vy máte smůlu. Je to obyčejný člověk,jako my všichni ostatní.Fakt nechápu co na něm vidíte!!!! *4* -
pijd
Náhodou mu to sluši není zase uplůně jako sesláni z nebe ale idealní kluk.Tak Zaku měj se *14* *1* -
Re: jjj
Joe Jonas *1* ten Zacovi nesahá ani pokotníky *15* -
Re: Re: *IN LOVE*
když mu to s nim sluší, a když natáčí má každej herec make up, tak co? -
Zac is BEST!
Zac je vážně úplně dokonalej a nádhernej *14* *14* *14* pro mě je úžasnej jak povahově, tak vzhledově, takže vy, kteří tu kecáte takový sračky, bez prominutí, jako že jeho osobnost je nám ukradená, nechte se vyšetřit, akorát mu závidíte *1* ubožáci! *1* je mi vás líto! až dokážete, to, co on, můžeme se o něčem bavit! xcP ale to se asi nikdy nestane, co, páč vy se zmůžete jenom na to, někomu nadávat! *1* upřímně je mi vás líto, jste zamindrákovaní magoři! ale na vás tu neni nikdo zvědavej, takže si svoje mindráky běžte léčit jinam! a ještě něco... jak někdo může říct, že byl hezkej do tý doby, než "jsem spatřila Jonas Brothers"? *1* to se stal jako díky tomu ošklivej, jo? *1* (o vzhledu JB ani nemluvim, ale každýho vkus ehmmm) fakt mi nad některýma lidma zůstává rozum stát... no toe jedno, toť vše a Zac 4EVER! -
Re: *IN LOVE*
No bez make upu by nekdy mohl taky vylist. -
jjj
moc hezkej neni byl hezkej do tý doby než jsem spatřila joe jonase a s ním i skupinu jonas brothers ale zase tak ošklivej neni *3* *3* -
Zac
Zac je fakt sladkej!! Ať siřiká kdo chce co chce ale s Vaness mu to slusi