-
Re: no ne ?!
V HSM 1 za něj některý tóny zpíval Drew Seeley. Ve dvojce a ve trojce zpívá pouze Zac. Zjisti si nejdřív informace a pak něco piš -
poprvi
Heeej lidi tak dneska jsme se sla do kina podivat na 17 Again ty woe supr film vedela jsme ze to bude super ale ze to bdue az takhle super,skvely,bozi sexy vtipny dojemny!=D *15* *15* uplne no aaaa...O vikendu jdu zase uz ted mi to chyby!..no ted. *15* uz kdyz to skoncilo tak mi to chybelo! *15* *15* Miluju 17 Again *15* *15* a Zaca taky je tam strasne sexy v HSM byl hezkej ale tady?..tady je bozi! *15* *15* *15* -
Re: Re: Nelíbí se mi
no jen že jsi mentálně nevispělá *15* *15* *1* *1* *9* -
Re: Re: 17 Again
protože jsem to četla jak tam je Hlavní menu,atd tak tam je taky napsali o mně 7,na to klikni,a jak na to najedeš tak si něco vyber a jak na to m pojedeš dolů s myší tak tam bude Zac a Vanessa 2008nejdokonalejší pár,atd. a nakonec tam bude Piráti z Karibiku Deep a Zac ,nějak tak to bude a tam máš o tom všechno napsané,Jo a četla jsem to i v Bravu. *14* Tak to zkus nějak rozluštit a možná to najdeš.Ale je to tam na 100 procent,hodně štěstí.Papapa *14* -
Re: no ne ?!
hej taky nechapu *8* -
no ne ?!
on že je i zpěvák jo ?! to neni pravda !!! ve šech dílech HSM to zaněj nazpíval ENDRUE ! už se mi ani nelíbí ! udělal se zněho nafoukanej frajírekk ! ty já fakt nesnášim
nechápu jak se vám může líbit !!!!!!! to fak nechápu , no jo ale je to váš názor né muj .. takže mě to je ukradenýý *10* -
Re: Nelíbí se mi
No a? Mně je 22 let a líbí se mi. A co? -
Re: 17 Again
Ahoj, já jsem 17 again viděla je upe boží..jo a jak víš že bude v pirátech 4?!ahoj -
17 Again
17 Again je super film uplně se na něho těším, *1* *14* hlavně až ho budu mít doma ,to na něho budu čumět určitě pořád *14* *14* .Jo a Zac bude hrát i v Pirátech z Karibiku v roce 2011 nebo 2012 ted to nevím přesně.Ale nějak tak . *14* To taky bude super určitě.Jo a viděli jste ten film The Derby Stallion (česky:Vítězný hřebec) *14* Já to ještě neviděla ale jsem zvědavá jen jsem se kukla na videoklipy a vypadá to dobře tak nevím no. *1* -
Re: YAHOO
No hurá, konečně inteligentní názor, už jsem v to nedoufala *4* -
Re: Re: YAHOO
Ona nepsala, že ho zná. Napsala, že ho má ráda a že je stupidní posuzovat někoho jen podle filmů a tak. Netvrdí, že je dobrej a netvrdí, že je špatnej. -
Re: Zac je prostě jednička
to jo ma pravdu a ja bych taky zavidela ale na vanessu ne -
Nelíbí se mi
a nic mi neříká. Vzhledem k tomu, že mi je 23 let, tak nemohu pochopit co bych z takového NEZRALÉHO ZAJÍCE měla!!!!! *9* *9* *9* *1* *1* *1* -
17 again
ahojky lidičky včera jsem byla na 17 again v kině a je to upe super film !!! všechny filmy jsou dobre když tam hraje zac *14* -
Zac je prostě jednička
Zac je prostě jednička,nikoho tak krásného a zamilovaného jsem nikdy neviděla tak jak je Zac a Vanessa.Oni jsou prostě dokonalý pár. *14* Já jim hrozně moc závydím,kdo by ne že holky. *14* *1* No jo ale co s tím naděláme když nám to je na jednu věc.Alespon se tu o něm mužem byvit,to je super ne. *15* No jo přeju jen všechno dobré Zacovi a Vanesse. *14* Jo a Zac ,Vanessu nepodvedl,první si zjistěte informace než něco napíšete.Proty kdo to psali samozřejmně. *16* Trocha rozumu neuškodí ne. *1* -
Nejhezčíí
Zac áá tak toho žeru uplně nejvíc a ty jeho vlasy mu hafo hafo sluší a to tělo..nemůžu z něho *14* -
Re: Zac
jo souhlasim az na to ze stmivani a hsm jsou stejne dobry a zac a rob jsóu taky stejne dobry -
Re: Zac
zacovi fandím, ale rob pattinson je podle mě teda lepší i hezčí, sry můj názor no:-D -
Re: YAHOO
ty máš pravdu *1* *1* *3* -
Zac
Komu se Zac ani HSM ani nikdo z HSM nelíbí tak ne ae nemusíte hned nadávat!!!!!!! *16* *8* Někomu se HSM a Zac líbí!
Hsm je lepší než Stmívání!
Zac e aji lepší než Rober Pattison *16* *8*