Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: neurazej te je!

Jo ja tayk aspon to bude zase jiny!!!..Vzdyt to je hrozny kdyz ej to v kazdym dile stejnyy!!!
  • Re: Re: Re: neurazej te je!

No mě to taky právě upe sere..a taky jsem ráda že tu roli dostal Zac...:):) *14* *14* *3* *4*
  • bellunqa

Zac je v poho ...

Jako nejsem zaslíbená fanynka Zaca a ani nic víc jako, ae ten kluk je v pohodě. Sice se nejdřív zdálo, že mu sláva nějak moc a nějak rychle stoupla do hlavy, ae jako myslim, že postupem času si to nějak srovnal a ted má hlavu svojí. Nikdy mi nějak extra nevadil, mám radši někoho jinýho, jak jistě poznáte, ale tenhle kluk je fakt v pohodě. A co je nejdůležitější ... má dobré filmy, a nejsou to propadáky, což je taky dobrý. Není to můj typ, ae je fakt, že jsem na něj docela změnila názor :)
  • xxx.nicky.xxx

Zac...

Zac je nejkrásnějšííí...teda podle mě!
  • bellinka

Re: Re: neurazej te je!

No jedna holka mi rekla ze tam prej Zac bud urcite hrat protoze tu roly mel dostat Robert Pattinsone ale nakonec mu to vyfaril Zac!!..:)..Ale ja jsem rada!!:)..
    Jo ja je mam prave taky rada a sere me kdyz o nich tady takhel endko mluvi!!!!..Vzdycky me to fakt vytoci!!:(.. *16* *16*
  • bellinka

Re: Re: JeŽíš MaRJá....

tynka28:
    Ahoj...jo ja vim ale oni muzou taky konecne pochopit ze nas to tu fakt nebavi!!!..nebo aspon me ne cist a videt tu ty debvilni pripominky ktery maj!!!..At si to teda nechaj por sebe ja jim to neberu ale at to sem necpou!!!
    Jo necham je snit ale oni at daj pokoj!
  • Re: JeŽíš MaRJá....

na zaca nikdo nema...mimochodem nezpival jenom jeden dil hsM a ty ostatni uz zpival!!17 again je fakt nejlepci filmik na svete jo kdo by se chtel na nej podivat tak nemusi do kina klidas se juknete na megavideo a do vihledavace dejte 17 again!!!je to sice anglicky bez titulek!!ale me staci jenom to video!!jak cte ten dopis to me upe dojalo zac je nej!!! *1*
  • Re: neurazej te je!

Hele...a jak víš že tam budou hrát?!...jsem za to moc ráda... Já mám totiž Vanessu a Zaca mocinky rada a je mi moc líto, že onich někdo tak chnusně mluví...Vzkaz pro takové lidi: Víte co?! Nelezte na Zacův profil když ho nemáte rádi...nikdo se vás o to neprosí...A mám ráda ty lidi, kteří mají rádi Vanessu a Zaca a nezesměšňují je...papa
  • tynka28

JeŽíš MaRJá....

AwOJ....Lidi.....(bellinka)
    SrY že se doto pletu..jo možná mu nadávaj...ale tak je nech když je to tak bavý....ať si o něm myslej co chtěj....Jo zac je dobrej herec...to říkám i já..ale NIKOMU...nemůžeš zakazovat jejich ....Názory...tak ať závideěj třeba taky jednou budou slavný takže..je nech SNÍT..!! *5*
  • bellinka

Re: Re: neurazej te je!

Jo no jako to janerikam kumu yhc dala cenu prtoze ybhc se neumela rozhodnout!..ale Zac mezi ne patri patri do orvni 3 ale na jakym miste to fakt nwm!!..urcite ne na 3 ale nevim estli na prvni nebo na druhym to je ejdno ale je to muj nejoblibenejsi herec:-)..
    Jsme rad ze s emnou aspon nekdeo souhlasi jako nechapu proc tu vsichni na nj tak nadavaj!!...asi zavidej nebo buh vi c ty woe je k tomu vede! *16*
  • nic

Teď nechápu jednu věc.a to že všechny jenom urážíte.jenom jim závidíte že oni jsou slavný a vy ne.vy by jste si to ani nezasloužili být slavný.protože by ste to nevydrželi.ani nevíte jak se u toho namáhaj.skuste si to sami.takže já vás žádám aby jste je přestali urážet.Ahoj Natálka
  • Re: neurazej te je!

mislym že ta holka má pravdu.Zac Efron si to nezaslouží.Přece vám nic neudělal.Mislym že Zac by si zasloužil spíš pochvalu za nejlepšího herce.Ahoj Natálka *13* *13* *13*
  • bellinka

neurazej te je!

Achjo nechapu jak ej muzete takhle urazet! *9* *9* Nechapu jaks emuzou nait takhle zavistivy lidi!!! *9* Jenom je nedko slavnej a treba se objevi v jejich oblibenym filmu hned jim nadavate!!! *9* s tema Piratame je to uz jisty!!..a ja jsme rada!!.. *14* A zadam vas aby jste tu napsaly vase pridrzly,zavistivy a trapný připomínky!!.. *16* Jste jako malíííí *16* *16* *8*
  • hani12

Piráti z Karibiku?

Možná bude hrát v Pirátech z Karibiku!!!!A Vanessa by měla hrát Elisabeth!!!Tak at tam radši nelezou.celej film by zkazily.stačí jim high school musical

( Jack Sparrow a Barbossa by jim daly *1* )
  • bellinka

Re: Re: no ne ?!

Presne!..nebo se koukni na Hairspray to te treba probudi!..Zac je bozi!!! *15* *14*
  • ivetka936

Re: Re: Re: Nelíbí se mi

Neříkám tady, že ho miluju, jako některé puberťačky, říkám, že se mi líbí, na tom není nic špatného.
  • illiojuanvosta

Re: Re: Nelíbí se mi

protože jseš na ZAJÍČKY!!!!chi chi chi chi chi *1* *1* *1*
  • jessica13

Oh...Zac

Zac is best friend *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Nelíbí se mi

No tak třeba mě je 24 a taky se mi líbí...a nestydím se za to *1*
  • ivetka936

Re: Re: Re: Nelíbí se mi

No tak Ty máš zrovna co řikat. Zřejmě chodíš ještě na základku, když neumíš ani pravopis. A každého věc kdo a co se mu líbí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit