-
Re: ..,.,,...
ZAc je taaak sladkej..Miluju ho!!!!! *14* -
Zac NENÍ BUZÍK
Zac není v žádném případě buzerant ani se tak nechová je to mlaadý, hezký kluk. A nemá chybu jedna fotka nic nedikazuje a dobře jde na ni vidět že je opilý, a že ho ten kamarád drží a přitahuje k sobě. Já taký dělám blbosti když jsem opilá každý má své chyby ale vy je od něho pořád vytahujete a to není dobré. PROSTĚ A JEDNODUŠE ZAC EFRON NENÍ V ŽÁDNÉM PŘÍPAEDĚ BUZÍK. *16* *16* *16* -
Re: Oh...Zac
yes,this is my cousin. -
Re: no ne ?!
tooooooooooooooo neeeeeeeeennnnni prada ja zac znam and je muj nevlastni bratranced a zpival to sma soorryyy jsem z los angels *3* *14* -
Re: hsm2
jo je peknej vsude ale mne se libi nejvice ve 3 -
NÁZOR
Zac je milý a úžasný.Mě se hrozně moc líbí.A na Stmívání jo upřímně ještě jsem to neviděla ,ale podlemně se to nemůže rovnat HSM.To je jedno,mě se prostě nejvíce líbí HSM. -
No to je každého věc
Zac je pěknej, ale nesnáším ho, protože hraje v HSM a HSM šlape na paty Stmívání .
Upřímně každý má svůj názor a ani jsem HSM neviděla takže nemůžu posoudit . *3*
Takže se pořád nehádejte, protože každý má svůj názor .
Můžete mě klidně poslat do prdele, ale to co si myslím mi někdo neveme . *3* *3* -
Zac
Zac je uplne bozi jeto fesak simpatak je take hodnej a prirozenej.
Zac mi uplne ale uplne zmenil zivot
Lowujute ZZZZZAAAAACCCCCUUUUU *14* *14* *8* -
caau
jujuhe *1* -
Zac je prostě nejbestovnější
NEJKRÁSNEJŠÍ kluk!!! (biluju!!) tož ale na živo je mnohem křásnejší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: neurazej te je!
Jo no...alespoň se to oživí tak krásným človíčkem jako je náš ZACINEK... *14* *14* *14* -
Re: Zac a Vanessa
souhlasim s tebou nechápu proč sem lezou
když je nemaj rádi.TY TO CHÁPEŠ?
*14* *14* ALE MĚSE LÍBĚJ *14* *14* -
Zac a Vanessa
Zac a Vanessa jsou užasní nic proto nim nemám jsou dokonalý pár.A pokud někdo proti nim něco má tak to je jejich věc.A neplet te to tu.Já je mám ráda oba dobře zvládly svou roli v HSM1,2,3 tak do nich neryjte *16* .A ten komu vadí tak at tu rači nechodí na jejich posrané kecy tu nikdo není zvědavej. *14* *1* *1* *1* Tak se konečně spamatuj te lidi. *14* *14* *14* A chovejte se uplně normálně. *14* A hlavně tu nepište hovadiny ,kecy a ruzne cipoviny že je gej,atd.to mě fakt žere,také pičoviny. *1* -
Re: hsm
ale nemusii!...Ale jako jenom pro Vanessku treba i pro Nikki!:)..a to byhc fakt ze nebyla proti!...Vanessu mam rada!..ale Nikki?...Zac s Nikki vypadaj tak zamilovane ah! *14* *14* *14* *14* -
hsm
*14* no to uvidíme třeba i toho se dočkáme *14* ale podle mě asik ne ten je jen pro Vanessu *14* *4* *3* -
Re: hsm
slikne se taky???zeby? *15* *15* *15* *15* *15* -
hsm
V jednom casáku jsem cetla ze v budoucnosti se chce Vaness ve filmu svléknout co na ¨to asi bude řikat Zacík??....... -
no
no tjn *14* někdo furt někoho uráží ale podle mě je to nesmysl *4* -
Re: jj
Vypadá to že se skoro dohodnem.To je super.si konečně s někym pokecat a nehádat se že je to tak a jinak. -
jj
jj to máš pravdu ducker *4*