Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Re: Re: Re: Zac neumi zpviat!

prave!..asi che byt dulezita/ej
  • veveruruskaska

Re: Re: Zac neumi zpviat!

to máš pravdu
    já nevim proč sem píše vo těh věcech který nejsou pravda
  • wendy92

Cóóóó????

Nechápu co si to chlapeček dovolil že si vymyslel že bude hrát v Pirátech z Karibiku 4..a ještě to kecal v rozhovoru, takže na to všichni skočili..co si jako ten hajzlík malej myslí?? Proč se sere do filmu na kterej nemá a nikdy mít nebude?? At si pěkně zůstane na střední...Co by jako chtěl v Pirátech dělat?? Hrát basket?? Ať si ten film a herce v něm vůbec nebere do huby šampóm jeden...*7* *7* *7* *16* *16* *16*
  • ducker

Zac

Zac je zlatíčko *14* .MOóc se mi líbí je krásný umí zpívat atd... *14* Prostě já nic proti němu nemám je dokonalý. *14*
  • bellinka

Re: Zac neumi zpviat!

Zac nezpival jenom vysoky tony a to jenom v 1 a 2§...Tady je zas nedko informovanej ty woe!
  • marian-seley

Zac neumi zpviat!

vsechny pisne z HSM nezpiva Zac efron ale Drew Seleey!!! zac jen otvira pusu!!!
  • denulka4

nádhernej

zac je skvělej!!!!!! miluju filmy HSM!!!!!! a 3.díl je nejhezčí!!!!!!! hudba je tam taková jiná!!!!!nejvíc se mi líbí jejich závěrečné vystoupení s Rakeťákem!!!!!!! *1* *14*
  • Re: Re: ..,,..,,.,,.,.,

Ano, je upe. úúúúúúžesný *3* *14* *14* *14* *14*
  • ..

ůžasnej dokonalej krásnej !! milujůů ho(krásnej !! ) =O** =O) mucq *14* *14* *4* *4* *8*
  • citronek21

NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERNEJ KLUČINA

Zac je nejkrásnější kluk na světě vypadá jako *4* do opravdy hezoun s velkým H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asi sem se zamilovala. *14* *14* *14*
  • klaajinka

Re: ..,,..,,.,,.,.,

Zac je taak uzasny..krasny a hezky zpiva..Miluju ho!!!!! *14*
  • ducker

Zac

Zac je ten největší hezoun na světě.Líbí jse mi je to prostě bomba.Zac a Vanessa jsou dokonalý pár na celém světě. *14* *14*
  • miley11cyrus

ř

docela ujde
  • Josef Dominik

Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz /
  • bellinka

Re: Re: otazka

Sice Zac a Vanessa jsou krasnej par ale neni Zac a Nikki tak sladky kdyz jsou spolu?.. *14* *14*
  • Re: otazka

samozrejme ZAc a VAnesssa *14*
  • veveruruskaska

Re: otazka

samozřejmě zac a van
  • ducker

Re: otazka

Zac a Vanessa určitě *14* *14* *14*
  • bellinka

otazka

co myslite Zac=Nikki a nebo Zac=Van ????Piste nazory
  • girlgood