-
Re: Re: Re: Zac neumi zpviat!
prave!..asi che byt dulezita/ej -
Re: Re: Zac neumi zpviat!
to máš pravdu
já nevim proč sem píše vo těh věcech který nejsou pravda -
Cóóóó????
Nechápu co si to chlapeček dovolil že si vymyslel že bude hrát v Pirátech z Karibiku 4..a ještě to kecal v rozhovoru, takže na to všichni skočili..co si jako ten hajzlík malej myslí?? Proč se sere do filmu na kterej nemá a nikdy mít nebude?? At si pěkně zůstane na střední...Co by jako chtěl v Pirátech dělat?? Hrát basket?? Ať si ten film a herce v něm vůbec nebere do huby šampóm jeden...*7* *7* *7* *16* *16* *16* -
Zac
Zac je zlatíčko *14* .MOóc se mi líbí je krásný umí zpívat atd... *14* Prostě já nic proti němu nemám je dokonalý. *14* -
Re: Zac neumi zpviat!
Zac nezpival jenom vysoky tony a to jenom v 1 a 2§...Tady je zas nedko informovanej ty woe! -
Zac neumi zpviat!
vsechny pisne z HSM nezpiva Zac efron ale Drew Seleey!!! zac jen otvira pusu!!! -
nádhernej
zac je skvělej!!!!!! miluju filmy HSM!!!!!! a 3.díl je nejhezčí!!!!!!! hudba je tam taková jiná!!!!!nejvíc se mi líbí jejich závěrečné vystoupení s Rakeťákem!!!!!!! *1* *14* -
Re: Re: ..,,..,,.,,.,.,
Ano, je upe. úúúúúúžesný *3* *14* *14* *14* *14* -
..
ůžasnej dokonalej krásnej !! milujůů ho(krásnej !! ) =O** =O) mucq *14* *14* *4* *4* *8* -
NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERNEJ KLUČINA
Zac je nejkrásnější kluk na světě vypadá jako *4* do opravdy hezoun s velkým H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asi sem se zamilovala. *14* *14* *14* -
Re: ..,,..,,.,,.,.,
Zac je taak uzasny..krasny a hezky zpiva..Miluju ho!!!!! *14* -
Zac
Zac je ten největší hezoun na světě.Líbí jse mi je to prostě bomba.Zac a Vanessa jsou dokonalý pár na celém světě. *14* *14* -
ř
docela ujde -
Josef Dominik
Kdo bude mít zájem,podívejte se na tyhle stránky,děkuju. http://www.dominikjosef.estranky.cz / -
Re: Re: otazka
Sice Zac a Vanessa jsou krasnej par ale neni Zac a Nikki tak sladky kdyz jsou spolu?.. *14* *14* -
Re: otazka
samozrejme ZAc a VAnesssa *14* -
samozřejmě zac a van -
Zac a Vanessa určitě *14* *14* *14* -
otazka
co myslite Zac=Nikki a nebo Zac=Van ????Piste nazory -
Re: Re: ..,.,,...
jjjjjj ja taky... *14*