-
Re: Re: Kdo?
jo mimochodem jsem správce .. takže mažu ty trapný urážky ... pokud vám to neva -
Re: Kdo?
já mám ráda oba :D Zac má krásně zpívá .. jen škoda že nenahraje nějaký cd no Jesse taky krásně zpívá a má krásný písničky ... jo a oba jsou krásní xD si člověk nevybere -
Kdo?
J tu dost nuda, tak byste něco mohli někdo napsat :D Lidi, kdo je podle vás lepší? Zac Efron nebo Jesse McCartney ?
Podle mě Zac,ale....... prostě napište svuj nazor
*14* -
Zac je božííí
Zac je prostě podle mě ten nejkrásnější kluk má super filmy krásně zpívá atd. a s vanessou mu držím palce ať mu to dlouho vydrží mám ho ráda je to fakt super celebrita *3* *14* -
I Lowe Zac!<33333
I LOWE ZAC!!! He is beeeeeeeeeeeeeeest jo a nenáwidim wopici!!:DD -
..
jedinej film co se mi libi kde hraje je Znovu 17 ale to je vsechno jinak je prome dost trapnej *1* -
Re: Re: Re: Zacoušek
Holka ty by ses měla nechat vyšetřit.Pro tvoji informaci, ta fotka, kterou jsi mi poslala není tvoje! Je na ní sestra mojí kámošky....smůla no, vybrala sis zrovna člověka, kterýho znám.Tak se pochlub, ty nádhero a pošli mi pravou fotku, ať vidíme, o co ,,Zacoušek" přichází *1* -
Re: MiLuJi Zaca Efrona !!!
no když přehlídnu ten tvůj pravopis-> tobě se možná Z.E. líbí vzhledově a tim jak vystupuje ve filmech, ale co y víš jakej je ve skutečnosti? I bulvár může mít pravdu a je dost možný že Efron není takovej svatoušek -
JO A...
JO A JEŠTĚ SEM CHTĚLA NAPSAT(PRO >>VANANNEH<<) ŽE NA MICHAELA NEMÁÁ!!! -
kdyz ho tak hrozne miluujes tak proc mas na profilu obrazek Roba a né jeho???fakt nechapu teda -
Re: Re: Zacoušek
JaK cHCEtE Ja VaM TeDA sEm dÁM SvoJi FoTeŠKu co NejDřÍv -
Re: Re: Zac
to bych chtela sliset jak spiva the boys are back -
Re: zac efron a corbin bleu
:)..no ja si hrajus kamsokou na Troye a Choda!=D..no a ucily jsme s eddokonce i ten tanecek z HSM3..na to The boys are back=D=D..nehorazna prdel!=D -
Zeptání
Čauky lidičky neznáte někdo nějakou adresu kde se mužou za darmo do mobilu stahovat různé hry,na jaký koliv mobil.Pokud ano tak prosím napište.PŘEDEM DĚKUJI. *14* -
Re: Re: Zacoušek
jeho skype je na jeho oficiálním profilu na myspace *1* -
POdivejte se
Nazdarek všichni, chcete vidět tohodle týpka trochu jinak? Podívejte se na http://s1.gladiatus.cz/game/c.php?u id=128793 *1* *1* -
kriminalka
zac hral jeste v kriminalce miami -
Re: Zacoušek
hi,you are write with zac????do you want zac skype? -
hi,you are big fans zac efron save yes?do want zac skype? -
MiLuJi Zaca Efrona !!!
Zac je ten nejhezčí kluk na celém světě hrozně moc se mi líbí, taký bych v životě chtěla potkat nějakého takového kluka jako je on,já na něm nevidím žádnou chybu ani jednu.Je to prostě kluk mého srdce jenom ho nikdy neuvidím na živo.Ato mě hodně mrzí hrozně ráda bych ho viděla a měla jeho podpis, takový obyčejný si vytisknu všude ale přímo být na tom místě a vidět ho tak to je asi sen každé faninky.Vanessa může být ráda že ho mábýt na jejím místě tak si ho vážím,a nesnáším ty zasrané bulváry že Zac,Vanessu podvedl nebo že je buzerant... to je lež první třídy.Taková pičoviny to mě dokáže vytočit když jsi to tu někdy čtu, když ho někdo nemá rád tak proč tu chodí aby ho pomlouval tak to jsi mohly ušetřit,nikdo tu na nich není zvědavej.Takové urážky mi jejich herce taký neuražíme tak proč by oni měly našeho,to je fakt na hovno.Já jsem za tenhle názor že každému se líbí někdo jiný a kritizovat ho je pro smích,jen proto že někomu nesedí a chce ho pomluvit.To je na tom ten člověk velmi špatně teda.Mě se prostě líbí normálně ho miluji a je mi jedno co si o něm říkají jiní.Mě to nikdo nerozmluví. *1*