Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Zacoušek

Myslim s tim "polibkem" *1*
  • Re: Zacoušek

tak tohle me jako nehorázne pobavilo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Kdo?

Asi Zac,jelikož chodí s tou nejlepší holkou a to je Vanessa Hudgens *1* *1*
  • bellinka

o nej blog

ahojky ldii kdo ma blog a chtel by se prihlasit do souteze o nej blog tak tady: http://twilarry.blog.cz/ mate moznost!!!...Prvni tri dostanou diplom na prani!:):)..Začínáme 24.8. a koncime 13.9.:):)..tak honem honem prihlaste se nebude te litovat!:):)...zapis se kona DOLE v komentarich!!:):)
  • ajulina

Re: vete o tom....

jo...ja sem tedkom na netu cetla ze se uz rozesli a ze sou ka,aradi.... *7* *7*
  • Re: Re: xx

já sem zase četla že z vanesou chodil,ale přectírali to.a psali tam že to vypadá že je na kluky tak já už fakt nevym! *7* ale je děsně hezkej *14* *14*
  • vete o tom....

ze ja jsem cetla v popcornu to je asi uz pred par tydnama tak na titulni strane byli van se zacem a bylo naspany:zac a vanessa budou mit dite.tak sem si to musela koupit.a docetla se ze este nechtej mit ze az pozdejc a ze ted budou myslet spis na karieru.ale nevim jestli bude nejaky priste kdyz mezi zacem a van to nejak jiskri.no uvidime....
  • Re: Re: hsm2

no ve 2 jen nekde ale spi v 1 a 3 a vsude na fotkach on je nej on je nej
  • Re: videli ste?

Tak v tom stebou na 100% souhlasím... *3* *14*
  • Re: to ne!!

Rozvod? Snad ještě rozchod ne?! *7* *10*
  • videli ste?

videli ste uz zaca jak je ostrihanej?ja jo a moc se mi to nelibi mozna kdyz si to upravi trochu no nwm.proste jeho krasny vlasy na nej nikdo nema je tak dokonalej
  • to ne!!

skoro vsude se pise ze megan fox chce sebrat van zaca nebo sem cetla v bravu ze mezi van a nejakym alexem kteri spolu natacej new film sou porad spolu rozumej si a ze ten alex o ni rikal ze je sni sranda a tak a ze je to kocka nebo tak a van rikala ze se tesi na tu libaci scenu.no newm jestli je to pravda.nejak to mezi zacem a van skripe.tak jim drzte palecky at neni stoho rozvod
  • ..

jeho filmy se mi moc nelibitreba HSM ale treba znovu 17 jo
  • Re: Zac

dik ze si nam tu to dal *14*
  • Re: Svatba?

No já jsem četla v popcornu že se chtějí vzít, ale že eví kdy ať se necháme překvapit. A prý do budoucna plánujou i miminko, ale lidi kdoví jestli je to pravda, znáte přece novináře, ti si vymyslí okolik aby si lidé kupovali jejich věci...a navíc se pořád mluví o tom, že se asi rozejdou...ale řekla bych, že je Zac ještě moc mladý na ženění...no ne?
  • Zac

Takže tady jsou výsledky teen choice awards 2009 http://www.chiff.com/pop-culture/te en-choice-awards.htm
    Sjeďte si níž a tam jsou černě označený jména, která vyhrála. Ve valné většině vyhrával Zac, tam kde byl nominován *1*
  • není!

zac efron urco neni gej.a kdo si to mysli tak sou fakt blby.zac je ten nej kluk.je upa dokonalej
  • 21.4.1993

Re: xx

neni gay..a navic chodi s Vanessou
  • xx

otazka : je to GAY??Nekdo rika ze ne,nekdo jo,tak fakt nevim
  • stephani

Svatba?

Ahoooj lidicky jak to teda je oni se vezmou Van a Zac? nemuzu o tom nic najit dekuji moc za odpoved *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit