-
Re: nej
I LOVE YOU ZAC EFRON *14* -
nej
no tak zac...
uplně nejvíc dokonej
líbí se snad každý normální holce
zbožnuju ho
a s Vanessou mu to přeju
ale víc mu to slušelo s Ashley *15* -
Pomozte prosím!
ahojte potrebuju poradit jak mam poslat zadost o autogram??vubec nevim co a jak:))poradte prosim...kdo uz s tim ma nejakou zkusenost ozvete se prosim na jasprova1@seznam.cz nebo na icq 354-591-972.moc dekuju za odpoved!!papa
*4* -
Re: ???
Hm tak si přečti Popcorn tam píšou, že chtějí mít dítě, ale až v budoucnosti *13* -
???
hele nevite nekdo jak je to ted mezi zacem a vanessou?nekde jsem totiz cetla ze se s ni zac rozesel k vuli nejakejm fotkam...ale zase jsem i cetla ze spolu chteji dite...fakt nevim cemu mam verit *7* -
???
fakt by me zajimalo jak jste prisli na to ze jsou zasnoubeny a ze chtej dite...podle me je to blbost -
Re: Re: videli ste?
J TAKY SUHLASIM *14* -
Re: me to stve
SOUHLAS -
Re: zachary efron
ty mas teda pravdu ZAC JA BOZI NEJ KLUK NA SVETE MILUJU TE ZACU MILUJU *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ANTIFAN
Tyhle lidi totiž nemají nic lepšího na práci a tak všude možně vopruzujou, aby zabili čas. -
ANTIFAN
jako nachapu proc ho tady urážíš tohle je stranka jeho fanynek každej ma sice pravo vyslovit svuj nazor já tady taky nejsem zrovna jeho fanynka číslo 1 ale tohle prostě stranka jeho fanynek tak ho tady neuražej -
Re: je fajn.k sestrence se hodí!!
jestli je vany tvoje sestřenka tak na ní máš určitě mejla tak mi ho napiš na :
polianah@seznam.cz
předem díky *14* -
Re: Re: je fajn.k sestrence se hodí!!
a já jeho žena XD -
Re: ..
J presnee *14* *14* *14* *14* *14* -
já jsem zas dcera Michael Jacksona!!! xD -
lala
ahoj kdo ví něco více o zaciu tak ať mi písne na icq 374932628 nebo na skype magdalenka.magdalenka99 nabo na vzkazy...díky pypy *14* *3* -
Jo...jasně...a já jsem vnučka od britské královny... *3* *1* *1* -
je fajn.k sestrence se hodí!!
ahoj lidi.jak je??Zakouš je fajn!!:)vanesska je taky goo!!:)znám ji a je to moje nepravá sestřenka!!:) -
Re: Re: yes
tak to neni pravda..porad toci nejake filmy a je porad stejne slavny -
..
je k sežrání..k Vanessce pasuje nejjjvííííííííc *14* *14* *14*