-
plis
Buď te tak hodný a když vás tenm herec herečka zpěvák zpěvaška skupina modelka či jiná celebrita když ji nemate rádi nemužete ji vystát tak na jejich stránky nechoťte ja taky nesnášim JB US5 Roberta patisna nebo jak se jmenuje a kristen stewart a jiny ze stmívání pak ewu farnou a.d.t. taky na jenich stránky nechodim npíšu komentáře nechím je tak je taky nechte ať ži jou.
s pozdravem vaše verča. -
Re: Re: Re: Re: jej dokonalost
To máš teda recht. -
Re: Re: !!!!!!!!!
Ty už se taky někam schovej *16* -
Re: :D
ne ja si nemyslim ze se me bojis,jenom rikam svuj nazor,takze zklidni hormon,holcicko...a opravdu efronovi nezavidim,protoze fakt neni co mu zavidet... -
Re: :D
ZAKÁZAL BYCH TU VSTUP DĚTEM DO 14 LET *16* -
:D
JO TAK KDYŽ HO TAK NENÁVIDÍTE TAK PROČ SEM LEZETE??? *15* *15* *15* *15* *15* AKORÁT VŠICHNI ZÁVIDÍTE!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* A TY S TOU TRAPNOU PŘEZDÍVKOU ANTIFAN SI JAKO MYSLÍŠ ŽE SE TĚ BOJIM?? *15* *15* *15* *15* JO A MRS_JONAS AŽ PUDEM VEN TAK UVIDÍÍŠ CO BUDU DĚLAT JÁÁ NA WOPICIIIII! *15* *15* *15* *15* -
Re: !!!!!!!!!
je to dobřeeeeeeeee že mu nadávaaaaaj *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: !!!!!!!!!
Mmm, tak Ty jsi to tu rozsekla *4*
12 let ... -
!!!!!!!!!
PŘESTAŇTE MU VŠICHNI NADÁVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
boží
teď jsem se dodívala na 17 again..........musím říct že v tomto filmu je boží.......film fakt doporučuju
v HSM 1,2,3 byl fakt dobrej ale moc mě nezaujal............ale v tomto filmu se fakticky předvedl -
nerozumím
ne jen nerozumím, ale vůbec nevidím nic hezkého na něm, chápu, že se někomu může líbit jako "herec" nebo "spěvák" podle mě mu ani jedno moc nejde, tedy možná by i šlo, kdyby neupotával víc svým zjevem... je takovej více méně přeslazenej, tedy spíš více než méně.... ale je to váš názor... tedy spíš názor korporací a reklam... ale to je jedno, u koho to v dnešní době není, že :D... ale nevím no... *14* do něj, to ne... *7* *7* *7* -
Re: Re: Re: jej dokonalost
Stačí mi, že po mě toužíš Ty. *5* -
Re: Re: jej dokonalost
Po Tobě tolik holek netouží, co? No to máš smůlu. -
Re: jej dokonalost
Jestli má jen takové fanynky jako jsi Ty, tak to jej vážně lituju. *9* -
jej dokonalost
jak ste psali že je buzík,teplouš a nwm co všechno tak se pletete on je nejvíc krásnej
má hrozně fanynek
je úlně boží
no prostě kluk snů -
sonc
Ahojte jestli někdo máte zájem tak se přihlaste u mě na blogu je sonc
http://miley-1cyrus.blog.cz /0910/sonc#pridat-komentar -
=Q)
dyť je sladkej *14* =P -
..
je nadherny *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:)
krásnej šampónek :) chtěla bych ho widět *-* kunďáček nejwětšííí :) Miluju thě Zacu :* -
Re: ???
Oni jdou pořád spolu a mají se brát ale datum ještě nemají a ani ho ne prozradí:-)