-
Re: Re: Re: HB
Najdi mi jedno jediný slovo, kdy jsem o něm řekl, že ho nenávidím a nebo mám proti němu nějaký výhrady *3* Jedinou větu mi najdi, a pak odejdu a už nikdy se tu neukážu, Ty náno hloupá. *16* -
Re: HB
vše nejlepší k narozeninam hodne lasky štěsti přatel a at se ti splni všechny tvoje sny jsi ze všech nejlepši -
¨HAPPY BIRTHDAY ZAC
Happy birthday to you *14* *14* *14* I Love you -
Narozky
Vše nej lasko *14* *14* *14* miluju tě *14* *14* -
jééééééj
všechno nejlepšíííí!!!!!=o*** *3* *14* -
Vše nej
Vše nej nej nej nej nejlepší k 22 narozkám Zacu!!!! Dneska dávaj na HBO High School Musical 3: Senior Year....už se moc těšim....ae v kine to bylo lepší x) -
Re: Re: HB
Mě by zajímalo proč mu zvedáš návštěvnost když ho tak nenávidíš?? *15* A ty tvoje hlášky sou neskutečně trapný *3* -
vse naj
všecko nejlepši k narozkam miluju te moc moc moc moc moc moc moc *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* -
Re: I love Zac:-*
joooo!vsechno nejlepsi zacu!!!a kyz mas ty narozky tak uz by ses mel ozenit s tou vanessou !co rikas? *1* *1* *4* *3* -
Re: HB
Týý jsi solidní buchta. *9* -
I love Zac:-*
Všechno nejlepší Zacu!Mijuju tě:-* *14* -
HB
Happy birthday to you.....vše nej koblížku... *14* *14* *3* -
JOOOOO
HAPPY BIRTHDAY ZAAAAAAC!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* PROSTĚ AŤ MÁ TY NEJ,NEJ,NEJ,NEJ,NEJ,NEJ,NEJ NAROZKYYYYYYYYYYYY MU PŘEJUUUUUUUUU A AŤ JIM TO S NESSY VYJDEE!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ty jo
Vsechno nejlepsi Zacu *5* *5* *5* *5* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: plis
smejes se sam sobe *1* -
Re: icq
Zmiz! *16* -
Re: Re: Re: plis
"smíííííích" *4* -
Re: Re: plis
panebože, přestan už !! ty tvý poznámky a komentáře už překročili meze ! určitě nejsem jediná koho to štve!! Fakt,zalez už ! *16* -
586-237-112 moje icq piste mi sem ak chcete pokecat -
Re: plis
Děláš chybu, občas je tu s prudiči větší legrace než s dětmi od 10-14 let, co ty dnešní pseudohvězdy "lovíííískujííí a mucinkujííí" *16*