-
Re: ...
hejjj..tak se podivte sem:
http://zefron.blog.cz/0907/za c-a-megan-fox-na-spolecne-veceri-v- pace
a prosim piste co si o tom myslite..doufam ze to neni pravda protoze mam Zaca rada a Megan,tu vazne nemusim.. -
zac efron a corbin bleu
já a kámoš si na HSM hrajem už rok já sem TROY a von je CHAD a myslim že já a kámoš sme takoví kámoši jako zac s corbinem v HSM *5* -
fujtajbl
Teda jako lidi za mých casu co jsem se m chodila(coz je priblizne pred mesicem nebo dveme) to bylo uuuplne jiny!...a ted je to tu jak na hrbitove!:(:(..rozhejbete to nekdoo!:( -
LOL
TADY na téhle diskusi je to horší než na hip hopové diskusi 50 centa. -
Re: Zacoušek
prosimtě tak nám ukaž tvoji fotku a nevychlubuj se tu *16* -
Re: Zacoušek
Hele holka ty by ses měla nechat vyšetřit.Za prvý pochybuju, že by si s tebou Zac psal, na to tak má čas-takže kecáš, za druhý těžko si tě vezme, bůhví kolik ti je, hádám takových třináct co? *15* A nikdy by nechodil s takovou vylízanou slípkou, když má Vanessu *15* -
Zacoušek
ZaCOuŠeK je LeNom MŮj...JÁ jSeM jEho NeJvÍtS FaNynkA a mY si Spolu PÍšeMe hEČ!!!
MySLim Ze KdYbY mNe ViděL, Tak sE do Mně ZaMiLuje pLoToŽe jsEm kRáSnějŠí neŽ VanESsa a JednOu se Vezmeme!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Cóóóó????
Nejdřív se anglicky opravdu nauč a pak sem piš. -
Re: Zac neumi zpviat!
zac sings only in 2 and in trio 1 no bye -
Re: Cóóóó????
hey,i understand czech well and thought about not zacovi 2 times it was nice zac is great guy and and no johny depp him after touching ankles so calm!johny depp is also a great actor and zac,eithet why are you upset?write me in skype zanessa25 bye *3* -
Re: Zac
Líp než Zac umí zpívat i moje mladší sestra Pája a to má 3 roky -
je good
zac je super herec , mocc se mi líbí film 17 agin ... viděla sem reklamu na ten film a fak je superrrr (zac) je i docela hezkej , ale herec je muj nejj .. vlastně až po leonardu dicapriovi :-))) -
Re: Zac neumi zpviat!
Drew Seeley zpíval jenom v hsm 1,pak už zac *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
nesmíme
to ho teda nesmíme nechat spadnout pod 10.místo,on nikdy,já si myslí že tam stejnak nespadne se svou urovní všechny strčí do kapsy -
Re: ..,,..,,.,,.,.,
Zac je taak hezkej..mooc mu to s Vanessou slusi.. -
nesmí spadnout pod 10. místo
hele nesmíme nechat zaca spadnout pod 10 místo *13* -
Ulízanec
Připadá mi to jako by byl nějakej ulízanec prostě se mi nelíbí a nemám ho ráda můj názor ... -
Re: kdo
Nikki Blonsky!:)..Ty jsi nevidela Hairspray? *7* -
kdo
kdo je Nikki *7* -
Re: Re: Re: Re: Zac neumi zpviat!
hmmm asi