Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 21.4.1993

Re: ...

hejjj..tak se podivte sem:
    http://zefron.blog.cz/0907/za c-a-megan-fox-na-spolecne-veceri-v- pace

a prosim piste co si o tom myslite..doufam ze to neni pravda protoze mam Zaca rada a Megan,tu vazne nemusim..
  • vojo

zac efron a corbin bleu

já a kámoš si na HSM hrajem už rok já sem TROY a von je CHAD a myslim že já a kámoš sme takoví kámoši jako zac s corbinem v HSM *5*
  • bellinka

fujtajbl

Teda jako lidi za mých casu co jsem se m chodila(coz je priblizne pred mesicem nebo dveme) to bylo uuuplne jiny!...a ted je to tu jak na hrbitove!:(:(..rozhejbete to nekdoo!:(
  • nehg

LOL

TADY na téhle diskusi je to horší než na hip hopové diskusi 50 centa.
  • ducker

Re: Zacoušek

prosimtě tak nám ukaž tvoji fotku a nevychlubuj se tu *16*
  • parket..a

Re: Zacoušek

Hele holka ty by ses měla nechat vyšetřit.Za prvý pochybuju, že by si s tebou Zac psal, na to tak má čas-takže kecáš, za druhý těžko si tě vezme, bůhví kolik ti je, hádám takových třináct co? *15* A nikdy by nechodil s takovou vylízanou slípkou, když má Vanessu *15*
  • parket..a

Zacoušek

ZaCOuŠeK je LeNom MŮj...JÁ jSeM jEho NeJvÍtS FaNynkA a mY si Spolu PÍšeMe hEČ!!!
    MySLim Ze KdYbY mNe ViděL, Tak sE do Mně ZaMiLuje pLoToŽe jsEm kRáSnějŠí neŽ VanESsa a JednOu se Vezmeme!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ivetka936

Re: Re: Cóóóó????

Nejdřív se anglicky opravdu nauč a pak sem piš.
  • vanessa.hudgens115

Re: Zac neumi zpviat!

zac sings only in 2 and in trio 1 no bye
  • vanessa.hudgens115

Re: Cóóóó????

hey,i understand czech well and thought about not zacovi 2 times it was nice zac is great guy and and no johny depp him after touching ankles so calm!johny depp is also a great actor and zac,eithet why are you upset?write me in skype zanessa25 bye *3*
  • kikines

Re: Zac

Líp než Zac umí zpívat i moje mladší sestra Pája a to má 3 roky
  • avril-nely

je good

zac je super herec , mocc se mi líbí film 17 agin ... viděla sem reklamu na ten film a fak je superrrr (zac) je i docela hezkej , ale herec je muj nejj .. vlastně až po leonardu dicapriovi :-)))
  • Re: Zac neumi zpviat!

Drew Seeley zpíval jenom v hsm 1,pak už zac *13* *13* *13* *13* *13* *13*
  • ducker

nesmíme

to ho teda nesmíme nechat spadnout pod 10.místo,on nikdy,já si myslí že tam stejnak nespadne se svou urovní všechny strčí do kapsy
  • 21.4.1993

Re: ..,,..,,.,,.,.,

Zac je taak hezkej..mooc mu to s Vanessou slusi..
  • nesmí spadnout pod 10. místo

hele nesmíme nechat zaca spadnout pod 10 místo *13*
  • kikines

Ulízanec

Připadá mi to jako by byl nějakej ulízanec prostě se mi nelíbí a nemám ho ráda můj názor ...
  • bellinka

Re: kdo

Nikki Blonsky!:)..Ty jsi nevidela Hairspray? *7*
  • simca2

kdo

kdo je Nikki *7*
  • veveruruskaska

Re: Re: Re: Re: Zac neumi zpviat!

hmmm asi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit