Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 21.4.1993

Re: .,.,.,.,.

Zac je taak krasnej..mooc mu to s Van slusi.. *14*
  • ducker

Re: ducker

jo já jsem to tky četla ale bůhvy jak se to vyvyne,možná že si to rozmislela když ho ma tak ráda *14* *14* *14* *14* *14*
  • terysek...

ducker

to máš pravdu ducker jo ale já sem zase četla že vanessa zacovi řekla ať se svatbou ještě chvíli počkaj že je na svatbu moc mladá no nwm no všude píšou něco jinýho *4*
  • ducker

Zac a Vanessa

Nemůžu se dočkat na 17 again,viděla jsem jenom ukázku a hrozně se mi to líbilo,je to určitě super,super film.Ale ne tak dobrý jako HSM3 *14* .To je můj oblíbený film na světě *1* *14* .Ještě si chvíli počkám až to bude bez titulek do prázdnin by to mělo být to bude sranda *1* .Zac je milej a já ho miluji.A s Vanessou tvoří dokonalý pár *14* .Hrozně moc jim závydím.Můžou být rádi že se mají *14* .Jsou ůžasní a já jim to moc přeji,zaslouží si to podle mě *14* .Nikomu bych to tak nepřála jako jim dvoum.Jsou zasnoubeni to jim přeji a svatba by měla být v Srpnu někde jsem to četla na internetu *14* .Tak snad jim to ten to rok vyjde.No tak já už končím nějak jsem se rozepsala a už nevím co mám napsat,tak čaute lidičky. *1*
  • bellinka

Re: .

proc?...ja se ho nemuzu nabazit ten film je uplne uh ah=D *15* *15* byla jsme na nem dvakrat a jako sla byhc zase ejnomze jaksy prachy nejsou!:(.a u nas v kinech to davaj jenom do dneska!:(... *9* *9* ale uz se tesim na Hairspray 2!...jednicka byla skvela takze dvojka snad bude taky!:)..Tak paaaaa holkyyy *15* *15* *3*
  • hanka2341995

je proste krásnej

U nás budou film znovu 17 dávat o víkendu... a já tam nemůžu což mě dost štve.......ACH JO
  • .

Ano děvčata, je hezkej a talentovanej a znovu 17 je super film, ale až si tohle budete číst za pár let, budete se chytat za hlavu *3*
  • ducker

Re: jj

JÁ SER NA TZO HROZNĚ MOC TĚŠÍM NEMŮŽU SE UŽ DOČKAT,UŽ ABY TO BYLO. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pavlusqa

Selaward

Selaward! Pls zapoj se a nominuj svou best celebritu:-)na www.selenagomezweb.blog.cz
  • Re: jj

ja bych to nechtela videt..urcite je to zase nejaka vymyvarna mozku jako HSM *9* *13*
  • terysek...

jj

taky bych to a ho chtěla vidět *14* jo a fakt je to zatim jenom s titulkama ale brzy to bude určitě bez titulek tak zatim ahojky *3* *14*
  • deniska-l

Re: 17 Again

jj to se máš na co těšit ...je to fakt sranda *15* a ty titulky tam sou super *3* úplně v pohodě e to da číst *5* a aspon sem slyšela jejich hlasy *15* *14* ale je to fakt kráááááásný!
  • ducker

17 Again

Já už se taky hrozně moc těším *1* na ten film ,musím si zjistit kdy hraje ,a pijdu na něho taky *14* .Už se nemůžu dočkat *14* .Ale slišela jsem že je zatím s titulkama *3* .No ikdyž to mi moc vadit nebude,ale možná bych si ještě chvíli počkala až to bude bez titulek *1* .Alespon si to více užiju *14* .No jo tak čaute lidičky *1* *15* *14* *3* *15* *14* *3* *15* *14*
  • deniska-l

Re: nejlepší v 17 Again

sry že sem to napsala 2x ale vadilo mi že tam nejsou smajlíci *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • deniska-l

nejlepší v 17 Again

dneska sem byla na Znova 17 a prostě tam je Zac děsně krásnej...je tam fakt sexy!!...je to o něčem jinym než v HSM *15* ...ten film je božskej je to děsná p---l...sem tam z toho nemohla...hlavně jak přišel jako Kevin Federline to triko Ed hardy *15* *15* ...ale pak druhej den jak vylez v těch brejlích *14* no to sem tam u toho úplně slintala *15* no prostě mě dostal *5* ten film je dost povedeja vybrali skělý herce!!! *3*
  • ducker

Pravda

Máš pravdu proč se tady neustále hádáme.K čemu to vede k ničemu tak se tady přestante hádat jako malé holky. *16* Jste přece už dost staré na to aby jste věděli že to k ničemu nepovede, ještě k tomu že se neznáte na 100 procent!!! *1* Neberte si to špatně.
  • ducker

zac

Zac je prostě ůžasný je to kus chlapa a vžádném případě není gej!!!Je nádherný a má dobrou postavu. *14*
  • bellunqa

Re: Re: Zac je v poho ...

Do těch triček bych určitě nešla :DDDDD
  • zanesskaaaa

Re: Zac je v poho ...

souhlasim s tebou na 100%.. i když muj nick říká že jsem do něj zblázněná.. neni to tak to bylo v těch mejch ještě hodně pubertálních letech (před rokem *15*).. kdy jsem ho ještě zbožňovala *15* .. už to tak neni.. teď se jenom směju těm malejm holkám (1. 2. 3. třída) u nás na základce.. mají trička na něm je rámeček a v ně je Zac Efron.. jako z toho umírám *15*
  • Re: Piráti z Karibiku?

zac efron vyfoukl roli robertovi pattinsonovi *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit