-
miluju ho!!!!!
je to ten nejkrásnější kluk na světě!!!!!!!!!!!já ho úlně miluju je to muj miláček!!!!!chci s nim chodit a líbat se s nim,spát s nim všechno!!!!!!!!!!!!! *14* *14* a lidi co tvrdí že je to teplouš sou magoři!!!!!!!!!!!!!!!! -
ps
ps: nauč se psát spisovně...blabla -
Zac
I LOVE YOUU ZAC!!! *14* *3* -
Missi
Jsi bezva,jsi sexy,vypadáš mile *14* *14* *14* *14* ,chci tě *5* -
.........................
Noo, on vypada nejak divne, vobec sa mi nepaci... a ani ja nie som velmi nadsena ze bude hrat v Piratoch 4, taky film sa mu nehodi. -
Je nej
Už se nemůžu dočkat HSM 3Zac Efron je Nej -
Re: :)
myslim, že mě tady nikdo nezná tak nevim proč bysme se měli ztrapňovat -
Re: Herci z HSM v ČR
ja se tam teda mrknu jo, -
Re: Missi
SRRI...tak to se nou asi nestaneš...na něho totiž nemáš...PUSENO *3* -
Zac
Zac je hroznej fešák a tak sladkej -
Re: Tapeta
viber si tapetu a velikost a stahuj -
to asi každa holka i ja *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: MILUJU HO!!!!
hele ti sem nas tom uplne stejne ale videla sem hsm 3 chces ho pucit a chces rict o cem je *3* *3* *3* -
Zac
Zac je nej!! -
HSM 4
Tak teď jsem zmatená. Psala jsem, že jsem četla, že se neví jestli Zac bude ve 4 High school musical. Ale teď jsem na youtube.com našla video, na kterém je trailer k High school musical 4 a hraje tam Zac i Van, tak nevím. Každopádně ho sem přidám *3* -
Nic moc
No Comment *10* *5* *16* -
Re: HSM 4 se Zacem
Takže, když se podíváte na www.stream.cz tak zjistíte, že HSM 4 opravdu bude. A bude nést název Roky na vejšce, jen stále není jisté, že zde budou hrát Zac s Vanessou. *9* -
HSM 4 se Zacem
Tak jsem se z jednoho časáku dočetla, že Zac, kvůli honoráři, který by dostal za HSM 4, přemýšlí o účasti právě v HSM4. Tak uvidíme, jinak má podepsanou smlouvu na Piráty z Karibiku 4, kde bude hrát po boku Johnyho Deppa.Tak se máme na co těšit. -
Re: Re: Missi
oprava:on by tě nechtěl -
ale in by tě nechtěl....