-
Re: Chápete to????
to jako mělo být-že bycom neměli mít pravdu nebo že by to neměly být pravda *7* -
Fotka Zaca
Pro barusssicka: Hele jedna fotka co jsi sem dala, na ní vůbec není Zac. *3* -
zac
ZAC je ten nejhezčí luk na světě mooooc ho lavískuju *14* *14* -
Re: Re: :)
bychom *3* -
Hsm3
Včera jsem byla na premiéře hsm3 *14* bylo to super..... *14* ...všici jděte.....sandrušKa *14* -
Premiera
Dneska byla premiera HSM3 a já tam nebyla mocinky moc mě to mrzí, protože jsem se na to tak těšila!! Ach jo!!! -
Re: _Saruska_-
ses pomátla nebo co ? -
_Saruska_-
hey lidi je pravda ze ma Zac rakovinu ? -
Re: Chápete to????
Vůbec,nedává to smysl ...! -
Re: Re: Re: Re: Hi everybody !!
PRAVDAZE TO NEPíSAL ZAC.NIEKDO SA SNAZí ZAUJAT ALE JE TO DOST TRáPNE.NEVIEM AKO TOMU MOZE NIEKDO UVERIT. *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Hi everybody !!
Tohle nepsal Zac, sice ta angličtina toho, kdo se vydává za Zaca, je celkem dobrá, ale stále tam jsou chyby. *15* -
Chápete to????
Ahoj, proč si myslíte, že bychom neměli být pravda? Samozřejmě, že chcete dělat si legraci z tebe, prostě není schopen odpovědět na všechny zprávy a dopisy. Omlouvám se, pokud si je vzal. Hezký den Zac
to my napsal zac ale v angličtině tohle je překlad *9* -
Re: Re: Hi everybody !!
ja si to taky nemyslim to asi nepsal on jen nekdo ldo se za nej vydava a chce bejt zajimavej,psal mi i do posty ale prekladat to nekdy priste *5* *3* *8* -
Re: Hi everybody !!
já nevim jestli tohle opravdu napsal Zac, moc se mi to teda nezdá *7* -
zac efron
ja ho miluju je boziii!!! *14* *4* -
Nechápu
Já nechápu lidi, kteří ho tu buď vychvalují, jak je skvělej a úžasnej, a nebo ty, kteří ho tu zase stále(a ne zrovna slušně) pomlouvají a kritizují) Ani jeden z vás, z vychvalovaču ani kritiků, ho neznáte. Nevíte jakej opravdu je. Mně osobně se líbí, ale neříkám, že ho miluju, líbí se mi jeho celkový projev ve filmech. Kdy už pochopíte, že nemá smysl tady furt psát "Já te miluju, chci tě" Je to trapný stejně jako " Efron je k...t, a jiná podobná slova. Jděte už s tím do háje. Kolikrát 10letý holčičky chtějí být drsný, ale moc jim to nejde. *9* -
Zac
odvolavam co som napisala niekde dole:D Zac je v pohode...a ked howorim ze v pohode nemyslim tym ze po nom slintam ako vy ostatne...proste good herec a to je setko:D -
Hi everybody !!
Hi everybody!
Can not in your language, although nothing, but I believe that you will understand.
When I was a minute off, I was looking on the Internet, where we have fans everywhere, and I decided that, for them to do at least happy that scrapping. I hope that you and I am comforted. When I had to translate some of the contributions from you, found that the circulating about me and what is not true:(. For example, that someone my own, or Vanessa ICQ. I can assure you that we really do not have ICQ, so that Who says that it is only trying to pull a tiny bit:). I hope that you all great and I hope to have you arrived Our next High school musical and you have it great joy, as well as we:) .. I slowly Good bye, I have nozzles me, or Vanessa time again We are happy to write. Keep the beautiful.
Love Zac -
Patqa14
Nema tady niekto HSM3 prosim odpiste *15* -
patqa14
Zac je najsexi chlapec v nasej galaxii on je proste sexi§!!milujem ta zac *14* *14*