Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivulkaaa

Můj názor xD

J8 bych řekla to tak *1* Je hezkej, ale žít bych s ním nechtěla *1* není nej ale je dobrej no.....to je můj názor
  • i love!!!!!!!

na hsm sem se koukla abych věděla z koho moje kámoška tak šílí a když sem to viděla tak musim říct že z něj šílim taky!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Zac je opravdu sexy

Každý/á určitě ne!!!
  • Re: Re: ZAC

Zac efron je nejlepší milujiiii ho a chciiii ho je prostě krááááááááááásnýýýý
  • tery01

Re: Re: blog

jako to se ptas zaca aby ti napsal na mejla??? *1* *1* *1*
  • Zac je opravdu moc sexy

Zac Efron je opravdu moc a moc sexy.Každý mu zavidí.Já ho moc a mocinky miluju Katka K.ú)

§¨*
  • Zac je opravdu sexy

Zac Efron je opravdu moc a moc sexy,každý b\y chtěl být jako on.On je neodolatelnej moc
  • Re: blog

ahoj prosim mohl by si mi někdy napsat na email ADivisek@seznam.cz budu strašně ráda ahoj a brzy se ozvi
  • zanessa1995

blog

Koukněte se na můj blog www.zacovo.blog.cz *3*
  • Re: fuj

Každýmu se líbí někdo jinej ne? My ti nebereme tvoje oblíbence, tak ty neber nám ty naše. *3*
  • Re: Zac

Já bych moc nezáviděla, vůbec nevíš jakej je. *3* Ale pokud jsi myslela jak vypadá, tak to jo, to bych záviděla taky. *1*
  • _sabruska_

Re: Mrs.Strawberry

Jo souhlasím,někteří lidi ho nemusí chápu a ti kterým se jim líbí tak jsou bohužel jenom půlka vph .. protože ostatní jsou uplně z něho vedle..a píšou tu že ho milujou...holky možná ,že ho milujete ,ale on se to nikdy nedozví,měli byste radši chodit s normalním klukem a užívat si než stát nad nějakým plakátem a koukat jako krásně vypadá.Je to jenom vaše věc .
  • Re: zac efron

Já ho miluju je to muj milášek já kdybych ho potkala tak snad omdlím!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je to ten nejkrásnější kluk na světě!!!!!!!!chtěla bych s nim chodit kdyby to tak jen šlo!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!kdybych vážně potkala tak to nevydržim a normálně mu dám pusu!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Missi

Zac je ten nej nej klučina *14*
  • Zac

zac je prostě úžasnej kluk.závidim vanesse *14* *14* *14*
  • ivetka936

Re: Zac je nejlepší

Já proti Zacovi nic nemám, mně osobně se líbí. Ale říkat, že na něj nikdo nemá, je trochu nadsazené. A to samé platí o tom, že komu se nelíbí, tak je divný. Každý má jiný názor a tak to má být, neříkám, aby ho tu někdo sprostě pomlouval, ale kdyby se každému líbilo to samé a ten samý herec, herečka atd., tak by to bylo divný, ne? Každý má jiný názor a jiný vkus. A tvrzení, že ho někdo miluje je taky nadsazené. Nikdo ho tu nezná.
  • Zac je nejlepší

Zac Efron je opravdu moc a moc hezkej.Nikdo říká,že je buzík a takový podobný hnusy,ale to není pravda ty lidi co to o něm říkají mu děsně závidí,jak slávu tak i to,že holky po něm jedou.A holky,kterým se Zac Efron nelíbí tak jsou taky divný.Dyt on je úplně sexy.NA ZACA NIKDO NEMÁ ON JE FAKT DOBREJ A JEŠTĚ VÍC NEŽ TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Já po něm taky šílím a miluji ho taky moc moc a nevadí mi,že ho všichni pomlouvají.Katka K. *4* Jsem z něj jak v nebi
  • mrs.strawberry

Mrs.Strawberry

Zac je normální nadanej klučina,je upe w poho nwm co řešíte
  • Re: Re: Zac Je Supér

myslim to no dovol
    *3*
  • Re: Zac Je Supér

ja s tebou naprosto souhlasim jo a doufam ze sis precetla to o dva radky nahoru sem nasrana ale chce se mi u toho rechtat tak sprosta sem nikdy nebila *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit