-
Re: Přiznání
to je ale oni si kluci zase pisou napr. u miley cyrus nebo vannesi tam je libaj atd -
ajka
moc vam to preji z vanesou jo a rada se divam na vase filmi s aja sara *4* *14* *4* *14* *14* *14* *4* *3* *14* -
zacu milujite
milujite tva sarulka *14* *4* *14* *4* -
jéé
Nj kluci ty Zacovi můžou jedině tak závidět *1* -
Přiznání
Všimněte si co o něm píšou kluci a co holky to mluvý jako za svý *1* -
Re: Re: Zacík
Jak můžeš vědět o jaký holky se zajímá a jaká já se to teda fakt nechápu *16* -
zac je nadherny
zac efron je proste upo super dobry kluk!jestli mate jiny nazor tak nemate pravdu!! *10*je proste nadherny kkkluk do ktereho se snad zamiluje kazda holka!ja zacovi preju at mu to vydrzi z vanessou hudgens *5* -
kluci nechapou
vy to proste nechapete vam se treba libi jiny herecky nam se zase liby zac a kdybi neco rika se o nem ze jue hodne hodnej hlavne na holky jo treba si musi zehlit vlasi zehlickou na vlasi protoze je na jinak kudrnaty ale to neznamena ze to nejakej teplous!a kdybi neco kazdej herec se ve filmu musi nechat nalicit a vanessa mozna delala striptys ale uz ho nedela tak ji taky nemusite nadavat!!tak se nad tim vsim zamyslete a vemte si kdyby jste byli taky herci a nekdoby o vas takhle psal jako vy o zacovi *7* -
Re: Kluci záviděj
Každýmu se ten váš Zac líbit nemusí! Mně se nelíbí vůbec!!! Na šampóny nejsem! -
Re: Kluci záviděj
a ja si myslim ze je hezkej ale s vami by nechodil *1* -
Kluci záviděj
Já si myslim že vy kluci jen závidíte že je tak hezkej a vy tolik ne.TAK SI DEJTE PADÁKA. *5* *8* *8* *3* *9* *5* -
Re: Zac je opravdu moc sexy
Je krásnej *1* *3* -
Re: Re: HSM3
je videt ze si poznala asi tak 2 kluky jenom -
Re: Re: Re: blog
hej ja s tech decek nemuzu si myslel jako ze co *1* *1* na svete je jeste ty vole x........... kluku decka no -
Re: Zacík
no tady je jasny ze zadna z vas s nim chodit nebude *1* *1* on se zajima o upe jiny holkyy -
Re: Re: Zacík
máš pravdu *9* -
Re: Zacík
Takže.. Ten stiling není jeho nápad, zpívat neumí, hrát neumí, to smý jsou ti tvý Jonas Blbec Brothers. Takový sráči *5* . A nezávidím jim, jen ty neuneseš můj názor. -
Zacík
Já ho zbožňuju od tý doby kdy sem viděla HSM...teď se mi začali líbit i Jonas Brothers....kluci nezáviďte mu je jasný že nikdo nemůže bejt jako on sladkej umět zpívat tancovat a chodit vystajlizovanej *4* -
Re: Re: Zac
píčo *14* -
Re: i love!!!!!!!
A kolik vám je, holky?? *1* 11...?? Nebojte, z toho vyrostete *3* *1*