-
Re: zac efron
hello my name is zac efron -
zaC nic moc
LEPSI JSOU JONAS BROTHRS ZAC NIC MOC JONAS BROTHERS JOE NICK A KEVIN JSOU LEPSI *14* -
...
ale tak dobrý no... *14* -
*o=Zac=o*
ZAC JE NEJLEPŠÍ!!!!!! *14* *3* -
.
holky vzpamatujte se v česku běhá tolik hezkých kluků i hezčích než je zac a určitě by vás měli rádi a nejen proto že nevypadáte jaako nějaká OHROMNÁ vanessa nebo ashley ale že vás prostě má rád takovou jaký jste to zacovi jde jen o flirt a o vzhled oni všichni co se hodně starají o svůj vzhled tak jim nejde o nic jiného.... -
pomozte
kto ho spatril je ohromeny ja bych sa chcel snim alespon kamosit nebo jen hodit rec kto by ma snim seznamil??????????????????????????,tel777592902 jen sms *3* -
Z_A_C
Je to moj priatel moc dobry a hezky moc se mi libi *14* cmuk Z_A_C *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
zac efron
je to super chalan naozaj si moc pekny *14* *3* -
Zac
Zac je vyumelkovanej, a presn pro pubertalni holcicky stvorenej,neumi hrat,herecky talent je neco uplne jineho,hezky taky neni a ty jeho preskladke nacvicene usmvy,je mi nanic jak je cim dal vic,hlavne tech mladych bez vkusu. -
bobrik
,me se nelibi ptz ma bobra *1* -
Re: Ježiši!!
to vis fakt brzo oni uz spolu chodej od prvniho nataceni HSM1 ono uz to vi hodne lidi no nic ale stejne nej jsou jonas brothers zac je az na druhym miste
*14* -
..
Zac je moc pěknej!!Poprví sem ho viděla v HSM a moc mě nenadchnul ale pak sem si ho nějak oblíbila! *3*
Podle mě je to super herec (a navíc je hezounkej)! *5* *3* -
Re: Re: Ježiši!!
Samozřemě! Jdi na www.google.cz Napiš tam Vanessa Anne Hudgens chodí se Zacem Efronem a tam to máš -
Nejvíc v poho
Zac Efron je nejvíc v poho kluk.. Mám ho ráda, ale nejsem blázen do něj jako ostatní holky.. Můžete si najít hezčího kluka tady v Čr, ale někteří sou jenom pro něj.. To já sem taky trochu bylo, ale teď sem našla kluka svých snů, kterej se mi doost líbí a příde mi, že je hezčí než Zac Efron, ale já vám to neberu.. Takyse mi ještě pořád trochu líbí.. -
Mňam =c*
sežrala bych ho šukézní slaďoušek..=*..a že má hodně úprav?..mi neřikejte že si negelujete vlasy..nemalujete se atdd..každá 2. holka si žehlí vlasy kluci taky..tak proč si toho lidi všímaj jenom u celebrit když je to normally..!..závidim vanesse moc--žárlim x)) ale nechápu jak se do něj může zamilovat* každá holka..do čeho se vlastně zamiluje..?- jenom do jeho fotky.. xD *1* -
--
heh..blik to už dva roky! -
Re: Ježiši!!
*15* to víš brzo *15* -
Ježiši!!
Ach jo, Vy golky tady říkáte: Zac je můj já snim budu chodit!! Ale máte smůlu někde jsem četl že Vanessa Hudgens přiznala nákýmy magazínu TEEN Nebo jak se to menovalo, že chodí se Zacem Efronem. A máte po Ptákách. *3* *3* -
Zac Efron
No zac je Přegelovanej týpek. Ale třeba není namyšlenej jen na to tak vypadá Ale gelu má na sobě naplácanýho hodnně Ten musí mít tvrdý vlasy -
Re: jéé
jeee a holky muzou zavidet miley cyruss *14* *14*