Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je sladkej

je to slaďák, to sice jo, ale sladkej slaďák... ne? *14* *14*
  • Re: HSM3

super!!!!!! *15*
  • Náhodou je docela dobreej..a docela fešnej :P *7*
  • Re: Jak se točila píseň Bet on it

Proč mi to vždycky tady nejde?
  • Jak se točila píseň Bet on it

http://www.youtube.com/watch?v=NMLo PYg6HGs
  • Re: Re: eh???

A jak to můžeš vědět, ty jses mu koukat mezi nohy?! *5*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ZaCC!!

Díky a nemohla by jsi mi napsat přesněji tu adresu?pls Já tam tu fotku nemůžu najít *9*
  • Re: Re: Re: Re: ZaCC!!

Je to na IMDB *3*
  • Re: Re: Re: ZaCC!!

Tak to my řekněte, kde jste našli tu fotku jak vychází z té nemocnice, pořád nemohu uvěřit, že je Van opravdu v tom!
  • Re: JE TO BUZIK

jasne myslis ze ma jako make up jako to asi ma jo ale kdyz si myslize kdyz je na te plazi a jak se koupe ze se m nesmyje a vipada porad stejne
  • Re: HSM

jezisi vsic
    hni co hraly v jednicce a ve dvojce tam budou ja vim o cem 3 budu protoze ale to mate jedno ale mysli ze to nebude nic moc no ale to je jedno uz jsem aji slysela co tam bude za pisnicky mno ale to je jesno
  • Zac Efron

Zac Efron je ten nejkrasnejsi kluk jakyho jsem kdy videla.Chtela bych s nim byt ve dne v noci.MILUJU HO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: VANESSA JE TĚHOTNÁ

Myslím, že to není pravda, protože jsem v jednom časopise četla že Zac byl v nemocnici, ale kvůli slepáku *5*
  • lol..

ale holkz ,kluci stoho si nic nedelejte hlavne zeto je fajne ze aspon nejaky novy muzikal dyt toe upe djelo film!! *8*
  • Re: RE :HSM 3

Luca Grabel tam hrát bude, prý už má podepsanou smlouvu
  • HSM

*7* *9* ??cože Lucas Grabeel tam nebude hrát....tak to je škoda se mi líbil taky....nemusela tam byt vannesa Hudgens...no sem četla že v 3 být nemá že místo ní tam bude nějaká nová taková blondyna......jako už fakt nevím o čem ta 3 bude když tam nebude žadná nová postava....no bude to nuda.... *9*
  • RE :HSM 3

ale je škoda že tam nebude hrát lucas crebe l ( hak se ti píše :D) :( ale už se naa to teším *14* *3*
  • HSM3

Takže HSM3 se začně natáčet 21dubna 2008. Tvůrci počítají s tím, že film bude hotový do dvou měsíců, aby mohl jít co nejdříve do kin, protože tento film je vyjde na 2miliony dolarů, více jak jednička a dvojka dohromady. Opět se bude natáčet v Sant Lake City, Utah. Tentokrát se budou Troy a Gabriella rozhodovat kam na vejšku, každý z nich si vybírá jinou školu, jak to s nimi dopadne? To se dozvíme až ve filmu HSM3 Van má již podepsanou smlouvu stejně tak Zac a Ashley. Zac říká, že jestli bude scénář tak dobrý jak nyní vypadá, tak to teprve bude "nářez"
  • Re: Re: ZaCC!!

*7* no tak to asi ne no .....no tak to je jasný zac bude tatkou *1* *9*
  • Re: ZaCC!!

jestli je nápis na budově "Gynaecology NY" značka pro centrum pro operaci slepého střeva *15* To je gynda,z tama by přece nešli po operaci břicha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit