-
JE TO BUZIK
buzik hnusnýýýýý...a esli je ta jeho těhotná,a má to s ním,tak to jí tedaupřímě lituju...šampon.....šak chodí víc z,alovaný než onA..nechápu jak može byt tolik holek posranýžch z takového šampona,který denně spotřebuje půl kila make-upu.......-.no fuj..kam ten svět spěje...?!!! *9* -
ZaCC!!
*1* jj přesně v tý operaci byl kvuli tomu slepému střevu....a mě to taky nevadí že se maluje kdo se v dnešní době nemaluje že? *1* -
RE : VANESSA JE TĚHOTNÁ
já mo žeruuuuuuuuuuu *14* a co je an to že se maluje. ? a možná že je ale newím mno jak šli z nemocnice tak tam byl zac že byl na operaci slepýho střeva *9* -
Re: VANESSA JE TĚHOTNÁ
*14* *14* Jéé oni budou Mí MIMINKO...!! Vo tom sem slišela ale pak psaly v jendou nejmenovaným časopise že to je blábol..:( mno tak nwm.:( *7* *7* -
Ne ne neni to jsou KECI *3* -
Re: Re: VANESSA JE TĚHOTNÁ
nevim proč kvůli tomu děláte takovou vědu,hodně kluků se maluje tak proč né i on,to v životě nepochopím,mě se líbí i když je namalovaný *14* -
*7* *8* to jako fakt????? jako proč by měl mít místo otce ženskou?? *7* jen kvuli tomu že nosí culík,používá lak,nebo že se občas namaluje?? jako nechapu je to moooc sexy chlap!!!! *14* *1* -
chudák díte,,...mit misto otce zenskou....ou *9* -
VANESSA JE TĚHOTNÁ
Vanessa je těhotná *8* ! Oznámili to prý se Zacem na tiskové konferenci a paparazzi je vyfotili jak šli spolu z nemocnice -
jeeje
je porad v poho ale užž ho tak nežeru sla sem sem kvuli kamosce abych ji neurazila ale jinak on mi nicc nerikaa neni takovejj idol spise malych namyslenych barbinkovskach holcickam dela hustyho idola ale jinakk niccc no koment *5* -
Re: Re: zac efron
zac je nejhezci a neni pro tebe ale pro vanessu vis ty kravo *5* -
holka
chová se jak holka nejdřív jsem o měla ráda ale už ho nesnáším
*16* -
Hezounek:-))))
ten nemá chybu *14* *14* *14* *3* *1* -
:-*
Miluju ho!! on je proste dokonalej... staci mi se kouknout na jeho plakat a hned mam lepsi naladu!! on je proste nejlepsi nejkrasnejsi nejuzasnejsi kluk na tyhle planete!! umi hrat zpivat tancovat porste vsechno... si dokonalej a ja doufam ze konecne najdu kluka kterej bude aspon tak hodnej jako ty.. :-* *14* *14* *1* *4* *3* -
Re: zac
nO MIMI... tO BYCH SE HÁDALA -
jj
Jj přesně! -
Re: Re: Re: asd
hahaha mě je 9 a náhodou vím cotoje *16* -
!!!!!!!
Co tu valíte takové kecy *13* já chápu že někomu se Zac Efron nelíbí a že ho nemusí,ale jen proto ho nemusíte urážet a nadávat mu *5* jen mu závidíte nic jineho!!!! *1* *15* -
Zac efron
Zac je ten nejkrásnější kluk na celym světě v životě sem hezčího kluka neviděla...je fakt skvělej,roztomilej a hlavně krásně modrookej s krásnym úsměvem *14* *14* *14* *14* mhsmmr* *14* *14* -
Re: pisou o nem ze je to nejsladsi kluk
No taky ze jo je nejsladsi kluk :)))))))