Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pisou o nem ze je to nejsladsi kluk

Zac Efrom podle bravo girl NEJSLADSI KLUK ROKU 2007 *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: Je super

tak vyrazime spolu! *1* *4* jj myslim ze jo! porad sou nekde na fotkach jak se cukrujou! *9* neni divu je docela hezka!ale 1 sem ji zkoumala a ma divny nohy tak sem se trochu uklidnila!! *1* *4* *1* *4*
  • Re: Re: Je super

juuuj tak to je super!!tak to si musim zjistit ptz esi sem prijede tak u toho nesmim chybet!! *14* *14* *4*
  • Body

Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5*
  • Zac

Je to pěkný klučina... *14* ale zase z něho nemůžeme dělat nej borce an světě....
  • ? co to má být?

Asi jsem mimo, ale ten Zac je holka nebo kluk... *1*
  • nnn

vy jste ho určitě nikdy neviděli doopravdy že? já jo dvakrát
  • nnn

je nádherný viděla jsem ho jen dvakrát ale stačilo to aby jsem se zamilovala
  • Re: Nechápu...

mila ivetko, kdes prosimte zjistila, ze diskuze jsou jen pro fanousky??? diskuze jsou tu od toho, aby se v nich diskutovalo..a jsou tu nazory pozitivni, ale taky nazory NEGATIVNI, ktere k diskuzi bohuzel patri a pokud se ti to nelibi, tak tu pro zmenu nemusis chodit ty...
  • on

on-je-upe-hnusny-muj nazor !!! holky, holky.
  • ZAC

zac je proste nejlepsi na svete strastne ho miluju ale kdo mu nefandi tak je blbej bo on je nejjjjjjjj na svete aj vanessa
  • Re: Je super

Ja se za nim taky chci vydat myslis ze chodi jeste s vanessou
  • hezky

ahojky je hezkej ! a ma hezke obrazky *4* *4* *4*
  • Re: Je super

máš pravdu je prostě úžasnej ale četla jsem že přijede do čr do nákého malého města asi do novýho boru ale fakt nevim nepsali tam kam pojede *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jujky mojky monukivil

Zac je strasne skadkej !!!! Kdo se mnou souhlasíte ? *3*
  • Nechápu...

Nechápu, co tady furt řešíte. Někomu se prostě líbí někomu ne, ale pořád to není důvod, aby jste na něj nadávali. Mně se třeba taky líbí. Tohle má být pro fanoušky, tak nechápu, proč sem lezou lidi, kteří mu nefandí.
  • Re: Re: asd

Tak mně už dávno 12 není a líbí se mi, no a?
  • Re: Re: ja ho miluji

aby ses neposrala s tou svojí láskou..neznáš ho jak ho můžeš milovat???
  • Re: asd

nemůžeš někoho soudit jenom podle toho jak vypadá...podle tebe nevypadá jako kluk ani jako muž..ale vem si ty 12letý holčičky ty ho prostě milujou..neznaj ho ale milujou ho..sice ani nevědí co to MILOVAT je ale jim je to jedno.. *15*
  • Re: Re: pravé jméno

bych chtěla vidět tebe jak moc seš chytrá..blbko

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit