Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • woW

Zac s je straaaasne sladkej kucina nejradsi bych ho zbastila *1* neee to byl jen ftip *1* je super ale bez urazky Avril je proste lepsi *3* *4*
  • Re: uhmpf

pravda..driv se mi libil...ale ted jen vidim jeho foto nebo jmeno letim na zachod se vyzvracet
  • ja ho miluji

*4* on je naprosty anjel s kridelkami ja ho miluji! zacik14 *1* *14*
  • Re: klídek

ahoj holky.Kdyz teda ctu ty vase prispevky tak se musim smat takovyhle kluci jsou namysleny .Urcite takovy kluky znate jsou i u nas v cesky republice *3* .Tak si to uvedomte.Jinak takhle o nem snit taky neni spatny je hezkej a roztomilej to se mu musi nechat *4*
  • Je super

Zac je ouplo skvelej videla sem ho ve 2 filmech....muzikal ze stredni a sem z neho vedle......kez by bylo vic takovejch kluku jako je on!!porad musim koukat na ty filmy kde hraje!!a desne me stve zenejsem zadna americka herecka jako treba vanessa anne.......ale co mam ho rada a muzu na nej koukat aspon tak.......ale prisaham ze se jednou vidam do sveta oa seznamim se s nim!! *14*
  • Re: klídek

vidis mas pravdu me se libi uplne nekdo jinej
  • Re: Zac

mas pravdu je nej kluk ale proste mas pravdu *5* *4*
  • ChriVanns

Ahoj... Zac je ten nejkrásnější kluk na celé zeměkouli... MILUJI TĚ!!!!! *14* *14*
  • Zac

*3*

máš pravdu...Zac je sice krásný,ae rozhodně ho nemiluju ani nic podobnýho *3* *4*

no vidíš tak to seš asi jediná holka *1*
  • Zac

Ahoj že je Zac super.Je to nejhezčí kluk na světě! *14*
  • Zac

nj proste zac je to sice nejhezci kluk jakyho sem kdy videla ale co resit?nejak po nem nesilim *15* *13*
  • he

hele to vás zachvíli přejde ta zamilovanost do zaca efronka,jako je fakt pěknej a mrtě sladkej to se jako musí nechat fakt sladšího kluka sem asi neviděla.....!! *14* *1*
  • Re: Re: vannesa

a proč ty fotky fotila??
  • uhmpf

odkdy jsou na osobnosti.cz fankluby fanatickych pubertacek? (videla jsem nejake jmeno 'zac' na zebricku osobnosti a rikam, safra, toho neznam, kliknu a ..... jdu se mlatit hlavou do zdi, ze jsem tady vubec lezla! OMG) *16*
  • Vanessa

Ahojky.. muzete mi nekdo rict, jestli s Vanessou chodi i doopravdy??? Delam referat do skoly o High School Musical, tak bych se chtela dozvedet co ejvic informaci znejakeho soukromi.. piste plsky dyztak na maila krouzilecka@seznam.cz ... hojky a kuju predem *3*
  • Re: Re: Re: klídek

To sem rada ze ta sance fakt je.Rada bych se tam podivala,doufam ze se mi to splni *3* jinak dik za reakceee
  • Re: Re: klídek

hele bud v klidu...oprawdu ta sance ze se nekdy dostanu do los angeles neni tag mala .......byl,a sem tam 7 krat a musim potvrdit je to tam baajo........a staci jen trochu chtit a tu hvezdu tam videt muzete.......

P.S.:taky to nemyslim zle
  • Re: vannesa

newim,proč by si ho vaness nezasloužila!je super a kdybys věděla,proč ty fotky fotila,tak bys takhle nereagovala!:/tak než něco napíšeš,pořádně se o tom informuj,ať pak nekecáš blbosti...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit