-
Zac-Troy
Je naprosto nádhernej...takovej sladoušek a má moc pěknou barvu hlasu *14* -
přečti si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
komu se nelibi tak at na nej nekouka *5* *13* *13* *13* *13* *5* *5* *5* *5* *4* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
Miluji ho
Pomož te mu najít tu správnou cestu *3* -
Re: No hnus
Tak já třeba už náctiletá nejsem a taky se mi líbí. Jak můžeš vědět, že je namyšlený, vždyť ho neznáš. Může být, ale taky nemusí. Ne každá hvězda je namyšlená. A on se za hvězdu nevydává, on jí je. Je velmi úspěšný. -
No hnus
Panebože další namyšlený kluk, který se vydává za hvězdu a náctileté ho žerou. Hnus. *9* *1* *15* -
dobry
zac vypada jako hezounek ale nemuzeme ho podle toho soudit. to rikam ja -
Re: Re: Re: Re: Zac Efron
Ježiš ty jsi trapnej. -
Zac
zdarec:D Zac je uplne nejlepsi.
Pro ty zvědavé - dejte na googlu v obrazkach hledat wentworth miller a najedte na 10. stranku. Kliknite na tu fotku kde je nahy a najede vám stránka na ktere i Zac mam take tuseni ze 20 od vrchu =o)
*14* *4* -
Zac
nechápu,jak někdo o něm může kliďánko psát ně co husnýho!!!!!!!!!!!!!!! *10* *16* *5* Vždyť je úplně nádhernej *14* *14* *8* *4* *14* *14* -
Re: Re: Re: Zac Efron
díkes -
Re: Re: Re: Zac Efron
čůrák?!!!! ha, ha ,ha kiss my ass -
Blog o HSM
www.highsch00lmusical.blog.cz - jukněte + zanechte komentář *14* *14* -
Re: Re: Zac Efron
Debloužek má pravdu -
slaďoušek
zac je úplný slaďoušek.......v muzikálu ze střední je naprosto dokonalý *4* *4* *4* *4* *4* *4* *15* *8* *8* *8* -
Re: Re: Zac Efron
všichni víme že se maluje ale neaž tak jak si mislíš ty čůráku *5* *5* *16* *16* *13* *13* *10* *1* -
Zac
Ahojky Zac Eforn je úplně ze všech kluků nejkrásnější *14* já ho úplně žeru!!! *3* *14* *14* *14* -
zuzuluska
od te doby co jsem ho zpatrila tak sem se do neho zamilovala *14* *14* *14* je to muj mišáček proste je rozkosnej *14* *14* *14* *14* a kdo ho nemusi je peknej *8* *8* hrozne ho miluju *14* *14* -
Re: Zac Efron
Pošleš mi jeho číslo a nebo třeba na tebe? Já jsem taky z Prahy 3.Budu o Vánocích a o Prázdninách zpívat koncert HIGH SCHOOL MUSICAL tak by se tam třeba mohl stavit a taky něco zazpívat. Prosím?????!!!!!!!!!! -
Re: bananek
pošlš mi prosím ty fotky? Docela by mě to zajímalo,můj e-mail je trnenajana@seznam.cz . Byla bych Ti moc vděčná. -
zac
je rozkosnej,... moje mimi,... chci ho mit doma,. *14* *14* *14* *14*