Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: klídek

tak ho prostě milujou no!:)plantonická láska:)ale jinak s tebou souhlasim,i když já taky miluju jednoho zpěváka(neřeknu:D)...jo,a ješě něco,to,že šabce dostat se do Los Angeles není malá:)já sem tam byla,klidně mi nevěřte...ale je o pravda.byla sem tam o prázdninách za tetou...ale musím říct,je to tam supeeer:)(nevytahuju se!akorát reaguju na příspěvek)
  • klídek

Hele holky,reci typu -ja ho straasne miluju,je jenom muuuj atd.jsou trapny.Taky se mi libi,ale nemuzete vedet jaky je ve skutecnosti.A sance ze se nekdy dostane do Los Angeles je dooooossst mala.No nevim za cas vas to prejde.A az poznate nejakeho hodneho kluka s kterym budete chodit,budete rady ze ho mate a nejaky zac efron vas nebude zajimat!!jen tak,nemyslim to spatne ale kdyz ctu ty vase prispevky tak sem to tu musela napsat
  • Zac Efron

Ahoj všichni,
    Zac je prostě ten nejhezčí a nejlépší kluk na světě........strašně ho moooooc miluji.... co vy??? *14*
  • nelly

mno je to vážně pěkný klučina to se musí nechat...:) *14*
  • weggi

čágo všichni, kdo z vás je přesvědčenej že Zac je nejlepší, nejsladší a prostě nej na světě?asi hodně z vás, ale řeknu vám upřímně, teď bych nechtěl bejt za machýrka nebo tak, představovat se nebudu, ale...když vám fanděj holky tak je to úžasný, sám si to zažívám ale občas mě to pěkně štve *3* a takový řeči typu: já ho miluju...vůbec nevíte jakej ten kluk je v normálním životě, mějte se tu a fanděte svýmu idolu, ale fanděte zdravě *4*
  • Re: Zac

tak to seš docela bitch když klidně před svým klukem řekneš že je někdo jinej nedosažitelná jednička...sice nedosažitelná, ale bejt tim klukem tak tě nakopu někam *5* ale jinak Zac je jelito, nevěřte všemu co je ve filmech...teď fakt..byl sem na dovči a když sem viděl tohohle kluka hrát na pláži fotbal tak tam chodil spíš jen proto aby se líp opálil *9* většina z vás mi nedá za pravdu, ale i slavní mají mezery... *1* *8* *3*
  • vannesa

Jako stejnak jsi ho vannesa nezaslouzi!!!!!Kdyz se foti skoro ona sama nahata!!!!!To je pra........ *16* *16* jako faktto nechapu jak muze tohle udelat!!!Jen aby jsi vydala prachy *5* *13* *9*
  • JO JO

Jo je fakt dobrej...

Můžete mi tady prosím kliknout na 200% to není vir stavím si městečko a potřebuju vaše kliky protoze mi to pridá 1 obyvatele!! Tak dik moc..... http://ostrava-torr.myminicity.com

*3* *3*
  • Re: Re: Zac Efron

No ono ty nejsi určitě o moc hezčí!!! A mimochodem je to idol holek ty určitě nejsi idol kluků!! *9*
    kdo se mnou souhlasí??? *3*
  • Re: zac

Nevim jestli je zrovna mimi? *7*
  • Re: Re: Zac Efron

Kdo ?

PS: Jestli Zac Efron tak to se mýlíš!!!
    *15*
  • Re: Re: Miluju ho!!!

A v Jakym??? *7*
  • SLEČNA

Zac Efron ten je úže ZAMILOVALA sem se do něj *14* *14*
  • SI COOOOOOOOOOOOL

SI COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL *3*
  • Re: zacousek

Chtěla si říct "Went je ten nej nej nej nej...", je to tak? *7*
  • buzna

buzna
  • zacousek

zac je ten nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej sladsi kluk na celym svete *14* *14*
  • Zac

Zac Efron je upa nej kluk-az teda na vyjimky....ale jelikoz se s nim v zivote nemuzu setkat venuju se nekomu jinymu-vid Martínku... *14* *14* *14* *14* -ale zac je a vzdycky bude nedosazitelna jednicka *4*
  • Začek

Zac je mocinky pěknej!!!ale někomu se líbit nemusí a je to jeho názor!tak mu ho neberte!víte co by to bylo kdyby měl každej na světě stejnej názor?!Jinak je to ten nej klučina na světě!!! *14*
  • Zlatíííčko

Jééé to je moje zlatííčko milovaný roztomilý!! *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit