Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Zac Efron

du bist schise *9*
  • Re: Re: Re: Re: Zac Efron

Nauč se i a y a pak sem něco piš.
  • Re: Re: Re: Zac Efron

na jasně já mluvím osobě , ses praštila do hlavy ne ? ne bo máš vigumováno , du bist schise *9*
  • Re: Re: Zac Efron

Nejdřív se nauč psát, a pak přidávej příspěvky. Jinak asi mluvíš o sobě, co?
  • Alohaaa

AK MILUJETE HIGH SCHOOL MUSICAL TAK SA KUKNITE NA MOJU STRÁNKU www.zackefronn.blog.cz PLS PLS PLS NEZABUDNITE PRIDAŤ KOMENTÁR!!! :)
  • HSM CZ WEB

www.high-school-musical.cz *5*
  • HSM CZ WEB

www.high-school-musical.cz *14*
  • Re: Zac Efron

gumovej xicht , obluda , svůj vlastní oblyčej má schovanej pod tlustou vrstvou pudru *1* *1* *5* *16*
  • Zac Efron

Zac je prostě klááááááásný...a nádherně zpíííívá *14* *14* *14* *14* *14* doufám že jim to s vanesou vydrží
  • hmm

Nojo zase daky sexi typek a zas nem odtialto ja to mozeem .........
  • zac

Zac Efron...je to ten nej nej nej nej herec,kluk,zpěvák...kterej se na teto Zemi objevil... *14* *14* *14*
  • Re: Zac Efron

já ti ho přeju vanneso *4*
  • Peta

je uzasnej:-)
  • hezoun

je to hezkej frajer! *14* *14*
  • Re: Re: Re:Zack From

je dobréééééj
    *8* *4*
  • Re: Re:Zack From

jj klído
  • Re: DRDA

Ty se máš!!!!!!!!!!!!!!!! *10*
  • Re: Miluju ho!!!

já ho mám ale ze všema a bylo to v časopise za28Kč *3* *4* *4*
  • Miluju ho!!!

On je tak krásný!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* A hlavně ve fiulmu muzikál na střední!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* Má někdo jeho plakát????jestli jo tak napište na e-mail!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • :-)

mz jsme se chteli se yacem na neco domluvit dala bys nam vanesso jeho číslo ne vanesso mi ti ho nechcem ukrast neboj jo dík jsi fakt super mocinkz moc zac taky paaaa *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit