-
Re: Re: začek efronek
Teď bylo v nějákým americkým bulváru, že už je volnej, že se s Van rozešli,tak já nevim *7* -
Re: Zac Efron
...a půjčíš mi ho někdy? *1* -
Zac Efron
Hele holky já chodim se Zacem takže klídek a je momentálně v Praze 3 se mnou už jsme se naučili docela dobře česky.... *3* *3* *14* *14* -
Re:Zac Efron
Zacu přijed do PRAHY 3333333333333333333
*14* *14* -
Re:Zac
Yes -
zACK
Zaku přijed do prahy *14* -
Re: začek efronek
možná se zasnouběj *1* *1* -
Zac
Jako já fakt nemůžu z těch jeho očiček... *14* *14* *14* on je upa nejkrásnější *14* -
Re: začek efronek
zac s vanessou chodí -
=¨)
Vy už ste videli jeho brachu a kde?? -
zacy
zac strasne krasnej klucine s nadhernym briskem a krasnyme ocickama. *14* a jeho bracha dylan je tez moc hezkej ale zac je proste BEST .............i love zachary efron uz se tesi na high scholl musical 3 a 2 kterou ted budou davat je fakt husta nej lep.pisen je ta posl.everyday *14* *14* *3* *4* -
Zachary
zac je upe roztomilej.... *14* a ty jeho oči?? *15* prostě nemám slov *8* -
Zac
Ahojky...Myslím, že je Zac celkem sladkej a strááášně se mi líbí jeho oči *14* Jinak mi až tak super nepřipadá *3* ale svůj názor nikomu nevnucuju.. *13* -
NO CO JINÉHO NEŽ ZAC EFRON :)
lidi kdyžtak si zajděte na www.stardoll.com a oblékněte si tam zaca :) *14* *14* *3* -
začek efronek
HELE LIDIČKY JÁ MÁM TAKOVOU PROSBU NĚKDE SE PÍŠE ŽE ZAČEK S VANESOU CHODÍ A V JINÉM ZASE ŽE S NÍ NIC NEMÁ MŮŽETE MI PORADIT?? PLS MÁM V TOM STRAŠNEJ ZMATEK :) PLS ODPOVĚZTE MI NĚKDO *14* *7* -
HSM2 nanově
Tak jsme se dočkali. Již tuto sobotu 10.listopadu bude na nově High school musical 2 začátek je ve 14:10, takže se nezapomeťe dívat :) -
Re: Fujky...
Hele já s tebou úplně souhlasim! Já sice jsem náctiletá a jsem posledlá Ztracenýma *1* , ale tenhle se mi prostě vůbec nelíbí! Přijde mi takovej divnej, vůbec to nejni můj tip! *13* A nejni mi prostě ani sympatickej *9* ale to je jen můj názor! *1* -
zac
jo je k sezrani takovej krasnej kluk *3* *3* *4* -
zac:-*
Je fakt uuužasnej a krasnej...škoda že takový kluci nejsou v orlové:-D -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz *4* *3*