Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaciiiiik

je moj nejoblibenejsi herec je *14* strasne zlatuckyyyy *5* miliii a *8* hlavne sexiiiiiii *9*
  • Re: Fujky...

Tak jako, já už nejsem náctiletá a taky se mi líbí, proč ne. Je to hezkej kluk. A moc sympatickej a inteligentní. Na to jak je mladej, tak už toho má docela dost za sebou(myslím ve filmech) Já bych si teda dala říct hned
  • jj

Holky které ho milujete tak máte smůlů von se cucká s Vanessou Anne Hudgens
  • Zac

hrozně ho miluju je nádhernej *14* *14* *14* *14*
  • Re: Pavča

to jo no *14*
  • Re: Fujky...

jj přesně *1*
  • Re: Re: Zac

Jo to je to máš úplnou pravdu
  • Pavča

ON JE NÁDHERNEJ
  • Fujky...

Tak tenhle ''slaďoušek,hezounek,úžasnej kluk''a já nevím co ještě,se mi prostě nelíbí.Ale to je jen můj subjektivní názor.Chápu,že holčičkám se líbí,já dřív taky byla posedla těmito typy....Stejně si za pár let řeknete''bože,tohle se mi líbilo?No blééé''xD....Ne,vážně....To říkám z vlastní zkušenosti....xD....Nebudu tu na něj nadávat,že je to čurák,kokot,idiot,dement,imbecil a já nevím bůhví co ještě...I když si to možná myslím...xD....Ale mě by se taky nelíbilo,kdyby mi někdo nadával na moji platonickou lásku....x)....Mějte se....Pápec....
  • Re: Re: Zac

on je dobrej *14*
  • Re: Zac

on je božííííííííííííííí
  • ju

je prostě úžasnej *14* *14* *14*
  • Re: Zac

Je fakt krašnyyyy!!! *3*
  • Zac

Hezčího kluka neznám *14* *14*
  • žádnej čurák

Je to good borec nikdo ho neznáte osobně tak mlčte vás taky nikdo neposuzuje podle prvního dojmu.....kluci mu jen závidí že můře mít skoro každou *13* *9* *16*
  • zacík

recall me plase my mobile 608554220 thank zacu....... *3* *4*
  • happy birthday

vše nej k 20. narozkáááááááááám *1* *1*
  • !!!MÁM!!!

AHOJKY LIDI!!! TAK UŽ MÁM OBA DVA DÍLY HIGH SCHOOL MUSICAL NA DVD A V ČEŠTINĚ. SICE NAHRÁVANÝ Z JETIX, ALE SUPER. JSEM MOC RÁDA. ZATÍM A MĚJTE SE. WITLE
  • Zac

V Top Dívce co vyšla na listopad je rozhovor a on tam tvrdí že s Vanessou nic nemá :-) Tak nevím *3*
  • no co???

holki copak tady v 19:46 do 21:00 neni *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit