-
zac efron
ahoj je mi 19 let a chtela bych stebou strasne chodit!!!!!!! *14* *14* *14* *14* ano nebo ne *14* *14* *14* *14* *7* -
Re: Re: jeeeeee
no to asik ne mno malo kecas vzdit je to picovina co mi tu rikas fakt lharko jedna -
Re: jeeeeee
to si teda pis je to supera sexy kluk ja uz snim na rade byla a spala sem snim mno vis sem taky doost sexy *14* -
Re: Re: HSM2
Je to pravda, protože jedna holka psala do redakce nova, kdy tento skvělý film budou vysílat. Odpověděli jí, že už právě tento rok *5* -
Re: thie
Tak já už to viděla, mně je to jedno, mám to doma na dvd. *3* *1* -
jeeeeee
tohle je ten nejkrasnejsi kluk co znam a v tom filmu je upe nejvice sexy *14* *14* -
thie
Jo na Jetixu davaj HMS2 6října!!!Coz je za chvilku,nebudu cekat na Novu! -
Re: HSM2
Jako je to super, ale nezdá se mi to, když byla teď někdy premiéra a nova má dycky nový filmy v televizi až za dva roky...Ale nadhruhou stranu HSM byl taky rychle v telce takže nevím... *7* *1* -
HSM2
Ahojky všem, takže všem fandům HSM a Zaca mám pro vás dobrou zprávu.Dozvěděla jsem se, že High school musical 2 bude už letos na podzim na nově. Takže se máme na co těšit *3* -
Re: Re: Titulky
tie slovenské titulky čo si našla,boli k HSM 2?ak hej napíš sem prosím ťa odkaz *4* -
HSM3
Tak se možná dočkáme HSM3. Četla jsem to na jedné americké stránce. Pokud se mu bude líbit závěrečné znění scénaře, tak do toho půjde, takže doufejme, že to všechno klapne. *7* -
Re: Zac
to samozrejmne nemyslim na petuliiinku *1* -
Zac
Ahoj Zac je moc krasnej!!!! Miluju ho!! *14* -
Re: Titulky
já taky sháním titulky i k 1 i 2, kdo máte pls na mail, na netu jsem našla pouze slovenské!!! *9* -
Re: High school musical 2
premiéra bude 06.10.2007 v 11:00 na televizní stanici JETIX *3* *4* -
Titulky
Achojky! Nemáte někdo titulky k High School Musical 2? Nebo nevíte, kde se dají stáhnout. Napište mi nebo pošlete mi je na e-mail. Díky *1* -
Nový fotky
Tak jsem zas přidala nějáký fotky. Jsou z High school musical 2, Teen choice Awards, American Idol, z různých akcí *3* -
nový blog
Ahoj, jestli chcete podívejte se na můj blog. Stránka je www.ivetka123.blog.cz je tam spousta fotek z jeho akcí a i nějáké fotečky z High school musical 2 ještě budu později přidávat,zatím to je takto. *5* -
High school musical 2
Lidičky?? nevíte, kdy bude premiéra u nás filmu High school musical 2? Viděla jsem klipy a máme se na co těšit.
*14* -
Re: zac
hej stale s nou chodi. *5*