Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • novinka

autor:Kitinka se zmněnil na sexyKate *4*
  • Zac

on je užasný vrrrrrrrrrrr........super by bylo kdyby dojel sem do česka *1*
  • Re: Re: ZAC

ty woe *14* tj mrtě kořen *14* žj *15* *1* *3*
  • wow

hééééj no náááádheraaaa...bych ho chtěla mít domaaa...je božííííí..myslim, že asi nejsem sama coo?:D:D *15*
  • Re: Re: Zac

ty blbko..vis jak dlouho by to trvalo???????? *13* *13* *13*
  • Wow

zac je supéééééééééééééér *8* *7* *7* hrozně ho milujeme s kámoškou *1* *3* *15* *4* *4*
  • zac efron alias troy bolton

je nej ja a moje nej kamoska by jsme chteli aby tak krasny kluci byli u nas ve škole je nej uuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
    *14* *14*
  • Re: Zac

Ahojky! Taky to s háním na DVD, nechceš mi to poslat na e-mail? A máš to i česky? Prosím pošli mi to. Děkuji
  • Zac

konečne mám na dvd už oba dva dily high school musical.. *14*
  • Re: krasavec

souhlasím,zanesse to spolu sluší a bude i HSM3 už v lednu v USA takže u nás takl v březnu *3* už se teším mám Zanessu moooc ráda a mám o nich i blog www.zefron.blog.cz neberte to jako reklamu *15*
  • Zac Efron

jsi hrozneeeeeee kraaaaasnyyyyyyy *14* *14* *4*
  • krasavec

Zac je naprosto boží,a v tom filmu vypadá úžasně už se těšim na pokračování hight school musicalu.Zacíku hlavně zůstan jakej si a at vám to s vannesou vydrží držim vám palce i když bych byla ráda na jejím místě!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • film

Ahojky! Nemáte někdo na DVD HSM 1 s českým dabingem nebo titulkama, já ho mám ale nejde mi spustit. Pošlete mi ho prosím někdo. Díky moc. A nemá ještě někdo titulky k HSM 2? Díky
  • Re: Titulky

ahoj prosim ty mas tie titulky uz na HSM2 ak hej prosim moc na mail mi ich posli budem velmi vdacny emai BAD_BOY10@pokec.sk
  • Fotky

Jako, kam zmizely všechny fotky? *7*
  • Re: Re: Re: thie

Mám to v angličtině, ale mně to nevadí. Docela tomu rozumim. *3*
  • Re: Re: thie

Ivetka936:Že mi to přepálíš?Please
  • Re: Re: thie

Že mi to přepálíš?
  • Zac

Zac je pppppppprrrrrrrrrrrrrrroooooooooooo ooossssssssssstttttttttěěěěěě ěěěěěě kkkkkkkkkkkrrrrrrrrrrááááááá ssssssssnnnnnnnneeeeeeejjjj!!!!Záv idím holce, která s ním chodí *14*
  • Re: thie

jj:) souhlasím..na Nove by to davali za hrozne dlouhio:D a tady to čověk může videt 4krat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit