-
Zc
je to skvělej a krásnej kluk a nejlepší je film"Muzikál ze střední",,,,nemám pravdu? -
zac
ON je prostě k sežrání!!!!!!!Hele chodí pořád s tou Vanessou?...ta kráva nafotila pěkně lechtivý fotky! -
Re: Re: Re: High school musical 2
jéé já to ci takyyy... -
Zac
Ahoj, viděli jste tuto stránku?http://revue.idnes.cz/jesi ca-alba-zarila-nejvice-sexy-je-ale- zac-efron-fls-/lidicky.asp?c=A07082 7_174409_lidicky_off -
Stránky
Nebo zkuste stránku www.zefron.com nebo zac-e.com -
nové fotky
Tak jsem přidala zas nějáké fotky. Jestli chcete vidět alspoň úseky z High school musical 2 nebo jen Zaca tak na stránce www.youtube.com je toho dost do Search zadejte co chcete. -
Re: Re: High school musical 2
Ahojky, no já mám 1, ale je to jen nahraný z televize na dvd. -
Ahoj, no vypálil mi to můj kamarád, z nějákýho programu avi. Je to bez titulků, ale to vůbec neva. Je to fakt super filmík *3* -
ajsko...
čawes holčiny....tady je moje ajsko 258-500-012 ....nehcete se nějaká o Zacovi písat,nebo si o něm psát new info a tak...já bych strašně chtěla to DVD ...fakt děsně mooc... *3* *1* *14* -
taky bych to brala....je fakt sladooučkej Zac...fakt...já ho někde potkat tak jsem nejštastnějwíš člowěk na swětě... *14* -
Re: Klása :)
jakou máš tu stranku??taky bych se¨na to chtěla mrknout *14* -
Re: KUS
jojo je to možný....já totiž taky... *14* *14* Zac je fakt nádherney,úpa ho žeru *4* *14* *14* *1* -
titulky
Ahoj, sháním titulky k 1 i 2...prosím kdo máte, tak mi je pls pošlete na mail: Barbucha.C@seznam.cz
kuju moooc *14* -
Re: High school musical 2
Ahojky Ivetko 936!!!Nemáš na DVD Muzikálovou střední 1???Sice se neznáme,ale chtěla bych tě poprosit...jestli jí máš,tak jestli by jsi mi jí nevypálila a neposlala???...byla bych moc šťastná,protože Zac je fakt sladkej a božskej...prosím ozvi se mi na e-mail... witle@seznam.cz prosim Pája -
Ahojky,kdes to dvd sehnala,prosiiim napis.Shanim i jednicku. *4* -
a nemohla bys sem napsat kdes to sehnala pls -
Re: Klása :)
jakou máš stránku?? -
Nevíte kde seženu high school musical 2??? -
High school musical 2
Tak jsem se na to mrkla a musím říct, že je to fakt boží. Zacovi to tam děsně sekne *14* -
High school musical 2
Ahojky, tak mám konečně na dvd High school musical 2 sice bez titulků, ale to vůbec nevadí. Hned se na to musím mrknout *3*