-
zac
kdyby vypadal trochu jako chlap,možná by se mi i líbil.ale tohle...s jeho hraním to taky není zrovna nejúžasnější.ale tak v poho *5* -
-
Re: zac
Jo je to trošku takový - jak tu někdo už zmínil - tintítko. :D A možná i nevypadá moc mužně, ale to se mi právě na něm líbí. *4* A co se týče jeho hraní, nevím jak v ostatních filmech, ale třeba v Muzikálu tu roli zahrál dost dobře a věrohodně. *3*
-
-
prosíííííííím hlásnite
ahoj mohly by jste pro me prosim hlasovat.Mám blog o HSM,tak se mrknite a jestli se vam libi tak pro me pls hlásnite,jsem vb 1.kole SONB. jsem martíííq na tomhle odbkaze můžete hlasovat: http://a-jojo.blog.cz/0712/sonb-iii -kandidati *14* *14* *14* *14* *14* -
JE SUPER
Myslím si,že Zac Efron je dokonalej a milej.Ten kdo ho pomlouvá je naprostej vůl.Jo a ten kdo to píše at se podívá nejdřív na sebe.Zac je super a těším se na jeho další filmy,doufám,že jich bude hodně.Jo a furt lepší reklama na med naž na pomluvi.Zacu obdivuji tě chtěla bych být jako on.No teda spíš jako Vanessa Hungens,protože jsem holka.Tvoje faninka K.K. -
-
Re: JE SUPER
A ty ses, chytračko, na sebe podívala??!! -
Re: JE SUPER
Wow! Všechny mé myšlenky v kostce! *1* naprosto souhlasím! *14* prostě můj člověk! *14*
-
-
happy birthday Zac!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
fešák
nj teda na nekterejch fotkách by se moh teda trochu oholit!! ale je to furt fešák muck:-* -
zac efron
jo je pěknej tojo ale chad michael murray je podle mě hezčí *7* -
-
Re: zac efron
jjjjjjjjooooooooooooo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjj -
-
Re: Re: zac efron
vis vetsinou ktomu staci jen tohle jo je nej *13*
-
-
-
já zacka zbožňuju *14* *14* *14* *14* *14*
-
AHOJ:d
Zacu jsi hezký ale po pravdě Jessy MCcartney *14* je o hodně hezčí fakt u měs nezabodoval -
KUS
Od té doby co jsem viděla ten film Muzikál na střední sem se nějak do něj nějakým způsobem zbláznila no je to možný??? *14* *14* -
-
Re: KUS
jojo je to možný....já totiž taky... *14* *14* Zac je fakt nádherney,úpa ho žeru *4* *14* *14* *1*
-
-
nedostatek
spousta zpěváků tu chybí Ivan Mládek,Ondřej Hejma včetně skupiny Žlutý pes atd. *9* -
-
Re: nedostatek
tak ne,Ivan Mládek tu je,jen není uveden v seznamu a dá se najít jedině pomocí-HLEDEJ -
-
Re: Re: nedostatek
a Žlutý pes je tu rovněž,já jsem myslel,že jsou tu jen ti,co jsou uvedeni v seznamu abacedním a oni tu jsou i jiní -
-
Re: Re: Re: nedostatek
abecedním-pořád mi to dělá překlepy
-
-
-