Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zachary

zac je upe roztomilej.... *14* a ty jeho oči?? *15* prostě nemám slov *8*
  • mark3tqa

boží

teď jsem se dodívala na 17 again..........musím říct že v tomto filmu je boží.......film fakt doporučuju
    v HSM 1,2,3 byl fakt dobrej ale moc mě nezaujal............ale v tomto filmu se fakticky předvedl
  • Re:Zac Efron

Zacu přijed do PRAHY 3333333333333333333

*14* *14*
  • Podľa mňa je úplne super. Najradšej ho mám v HIGH SCHOOL MUSICAL. Je skvelý herec, tanečník aj spevák. Milujem ho !!!
  • ..

Zac je moc pěknej!!Poprví sem ho viděla v HSM a moc mě nenadchnul ale pak sem si ho nějak oblíbila! *3*
    Podle mě je to super herec (a navíc je hezounkej)! *5* *3*
    • Re: Je prostě bomba

zac je moc moc hezký a líbý se mi je to hvězda *3* *3* *3* *14* *14* *14*
  • pavlisa

Zac Efron

Zac to je jméno co snad znají všichni.Já jsem minulý rok byla do něho zabouchnutá,ale za ten rok se o dot změnil.Už je dopělejší a už není tak hezký jako dřív už se mi nelíbí.Kámoška říká že je teplouš:-D,ale to si já nemyslím.Dokud je s vanessou tak j mám ráda jako pár.Me se ted osobně líbí kluci z JB,ale fakt.Zac byl minulý rok JKB jsou tento rok:-
  • Zpěv

Ahojky!Jestli už jste se na to někdo ptal,tak se omlouvám,že to píšu znova....
    Lidičky jak je to s Zacovo zpěvem?...Zpívá to opravdu on v HSM 1 a 2?....Protože když jsem koukala na koncert HSM,tak tam Zac nezpíval...JAk to tedy je?Děkuju za odpověd.
    • Re: Zpěv

*1* jj tak to přesně bylo=) jo a ten zpěvák se jmenuje zpěváka Audrew Seeley *1* a ten byl na tom koncertě=)) *1* *5*
    • Re: Zpěv

V HSM1 nemohl Zac uzpívat vyšší tóny, proto byl jeho hlas "zmixován" ještě s jedním (nevím jméno) zpěvákem. V HSM2 však už zpíval on sám :) *1* *3*
  • zac

je rozkosnej,... moje mimi,... chci ho mit doma,. *14* *14* *14* *14*
    • Re: zac

nO MIMI... tO BYCH SE HÁDALA
    • Re: zac

Nevim jestli je zrovna mimi? *7*
  • Zac

Ahojky Zac Eforn je úplně ze všech kluků nejkrásnější *14* já ho úplně žeru!!! *3* *14* *14* *14*
  • 17 Again

Nechápu lidi, co vidí Zaca jako nejhezčího muže planety. Jo, hezkej je, ale nejhezčí? Prosimvás, co na něm vidíte? Je hezkej, ale nevíte, jakej je uvnitř. Co když je právě opak toho, co si o něm myslíte? Třeba neni vůbec nafoukanej a nebo třeba jo. Třeba je úplně normální a jen média z něho dělaj někoho, co neni. Zac nepatří mezi mí oblíbený herce, ale fakt film 17 Again se jim povedl, i když má trochu kýčovitý téma *5* A Zac tam vypadal roztomile, např. při rozhovorech se svojí dcerou *1* ...T ak se mějte lidi, zdar a dobrou noc! *3* Paaa *3*
    • Re: 17 Again

jako on je sladkej ale třeba ještě na zemi je někdo sladští ale třeba se ještě nedostal do showbisnisu ale jko je sqvělej a zatim je nej joo a justin bliber je tky mocinky hezkej :o* *14*
      • Re: Re: 17 Again

jj je uzasnej *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit