-
Zac efron
Zac je ten nejkrásnější kluk na celym světě v životě sem hezčího kluka neviděla...je fakt skvělej,roztomilej a hlavně krásně modrookej s krásnym úsměvem *14* *14* *14* *14* mhsmmr* *14* *14* -
Hezounek:-))))
ten nemá chybu *14* *14* *14* *3* *1* -
...
Booože co je tohle za hrozně přeslazenýho malýho kluka? *1* On někde hrál?Jinak nic proti.... -
*14* *14* *14* *14* Nejlepší a nejhezčí *1* *14*
-
ZAK HLEN
ZaK a Vanesa se rozešli ? Kunda vy hajzli co vám do toho je ? zak je jen můj i když je to velkej dement .....Ale má pěknou píčku jako vy všici vy buzíci! ŠAMPOPNI SOU KURVY!!
ps:JESTLI SI TO CHETE VYŘÍDIT , NAPIŠTĚ MI NA MEJL! -
-
Re: ZAK HLEN
Hele nech šamponky napokoji!!Bohužel já je miluji a nerozešli se spolu takže ehm pššt *14*
-
-
lol..
ale holkz ,kluci stoho si nic nedelejte hlavne zeto je fajne ze aspon nejaky novy muzikal dyt toe upe djelo film!! *8* -
Vanessa a Zac
Čaute lidi nevíte jestli se dá už Hairspray stáhnout z internetu.
Taky jsem to slyšela o Vanesse a Zacovi moc jim to přeji a doufám že jim to dlouho vydrží. *4* *4* *4* *4* -
me to stve
me to strasne stve jak tady nekomu nadava prave napr.zacovi.chapu ze neni nekoho oblibenec tak sem nemusi chodit a svy nazory psat.tohle fakt nechapu me to strasne vadi ....a komu este???? *9* -
-
Re: me to stve
SOUHLAS -
Re: me to stve
taky to nechápu... *7* je to děsný
-
-
.....
Řeknete mi proč sem píšete takové blbiny jako třeba ahoj zacu jak se máš?????
Stejně si to nebude číst a česky neumí!!!
Aspon to napište anglicky. *9* *13* *7*
A Zac je hezký ale už okoukaný. -
Zac je nejlepší kluk na světě mám ho strašně moc ráda... *14* a teplouš to teda rozhodně není!!!... Je rozhodně hezčí než Justin Bieber!!.. prostě ho žeru.. *14* *3*