Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zac je nejvíc nejlepší na nejhezčí!!! *14*
  • woooooooooooooow!

to je macek holky! *14* *14* *4*
  • Mám sbírku Zaca Efrona

Ahoj, Zac je vážně bezva a taky sem četla že má AIDS ale to sou vážně jen pomluvy- a to sme si zjistila.Nevěřte všemu co čtete! *14* Já mám Zaca vážně moc ráda...a nejen jeho..celý hhigh school musical byl bezva a i ti ostatní herci a herečky.JÁ MÁM OBROVSKOU SBÍRKU HIGH SCHOOL MUSICAL - kde jsou AUTOGRAMY některých hvězd, PLAKÁTY , ROZHOVORY , REPORTÁŽE , ŽIVOTOPISY ,......no toho tam je fakt moc a teď to můžeš mít i ty..mám totiš všechno dvakrát. Jestli miluješ stejně jako já High school musical a jeho hvězdy napiš mi na e-mail potrhanyENDY@seznam.cz a můžeš mít stejnou sbírku jako mám já! *3* *14*
    • Re: Mám sbírku Zaca Efrona

Vážně nemá AIDS?? Jéé já jsem tak ráda.. Já ho miluj a kdyby umřel.. Nevím co bych dělala. http://img.osobnosti.cz/smiles/18.g if
      • Re: Re: Mám sbírku Zaca Efrona

neboj nemá aids! radek
    • Re: Mám sbírku Zaca Efrona

Chtěla bych dodat že mám velké sbírky i jiných celebrit, ne jen těh z muzikálu ze střední takže pokud jste si zamilovali někoho jiného možná budete taky potěšeni.No prostě jestli moc moc moc milujete nějakou celebritu napište mi na e-mail potrhanyENDY@szenam.cz
  • Zac Efron je nejlepší frajer na světě a umí skvěle zpívat a tancovat a hrát nejlepší jeho film byl High school musical *4*
  • hezoun

je to hezkej frajer! *14* *14*
  • Adinka

Zac je nejlepší můj nejjjj herec a zpěvák ♥♥♥ *14* *14* *14* *14*
  • cool.girl.love

<3

ZAC MÁ UŽASNOU HOLKU!AE ON JE TAKY QVÁÁSNEJ...NOJO NO JSOU DOKONALEJ PÁR.. *14* *14*
  • Zac a Vanessa

Ahoj.Jak je na tom Zac a Vanessa teď?Choděj spolu ještě?Prosím odepiště.Máte na něj někdo icq nebo adresu?Odepiště prosím.Díky.
    • Re: Zac a Vanessa

icg nemam ale tady je jeho adresa:
      Zac Efron
      P.O.BOX
      Avila Beach
      ca 93424

Neni zač
  • Skvela kamoska

Zac je opravdu skvela kamoska... vzdy, kdyz si potrebuju koupit nejakou novou kosmetiku , mne dokaze Zac dobre poradit. Ona se v tom opravdu vyzna.
    • Re: Skvela kamoska

TO JMÉNO SE K TOBĚ FAKT HODÍ SEŠ DYLINA *1*
    • Re: Skvela kamoska

ale zac neni holka ale je to kluk ty tele *1* *1*
      a je krásnej *14* *14*
      • Re: Re: Skvela kamoska

hmm tim, ze je kluk, bych si nebyla tak jista....... *3* *3* *3* *3* *3*
        • Re: Re: Re: Skvela kamoska

My si zase nejsme jisty, že ty jsi holka. A jestli jo, tak pěkně zamindákovaná. Takže drž ústa a krok. Když se Ti nelíbí, tak sem nelez.
  • přečti si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

komu se nelibi tak at na nej nekouka *5* *13* *13* *13* *13* *5* *5* *5* *5* *4* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit