-
Je nej
Už se nemůžu dočkat HSM 3Zac Efron je Nej -
to ne!!
skoro vsude se pise ze megan fox chce sebrat van zaca nebo sem cetla v bravu ze mezi van a nejakym alexem kteri spolu natacej new film sou porad spolu rozumej si a ze ten alex o ni rikal ze je sni sranda a tak a ze je to kocka nebo tak a van rikala ze se tesi na tu libaci scenu.no newm jestli je to pravda.nejak to mezi zacem a van skripe.tak jim drzte palecky at neni stoho rozvod -
-
Re: to ne!!
já si myslím,že jim to zas tak dlouho nevydrží,....a vlastně...radši bych přála někomu jinýmu (lepšímu):D,aby chodil se Zacem...třeba já bych to mohla bejt... *1* *1* *1* *1* -
Re: to ne!!
Rozvod? Snad ještě rozchod ne?! *7* *10*
-
-
miluju ho!!!!!
je to ten nejkrásnější kluk na světě!!!!!!!!!!!já ho úlně miluju je to muj miláček!!!!!chci s nim chodit a líbat se s nim,spát s nim všechno!!!!!!!!!!!!! *14* *14* a lidi co tvrdí že je to teplouš sou magoři!!!!!!!!!!!!!!!! -
Zac Efron
Je mi jedno že mi nevěříte,ale aspoň ho nepomlouvejte. Prosííím je to čestný člověk -
-
Re: Zac Efron
nejsme blbý abychom ho pomlouvaly ,ale je trapný , že si vymýšlíš *8*
-
-
ahoj
ahoj zacu tech kecu si ani moc nevsimej ty jsi skvelej herec a tesim se na high school musical 3 strasne moc tak se mej hezky pa pa lucka *14* *14* *14* *3* -
-
Re: ahoj
ty lucko ja jsem si cetla tvuj dotaznik a,to nepises zacoj ale do komentaru vis ????? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: ahoj
Mas jako pocit ze sem chodi ci co??? *3* *15*
-
-
POTDRAV
JO JE PĚKNY JETO KUS NO CO ŘIST A JE DOBRY HEREC. -
Hsm3
Včera jsem byla na premiéře hsm3 *14* bylo to super..... *14* ...všici jděte.....sandrušKa *14* -
-
Re: Hsm3
a jak to skončilo ?dopadlo to dobře ?dík zaodpověd
-
-
Názor
Svůj názor umí říct každý.Vím že někdo ho nenávydí ale někdo ho na opak miluje.To je věc každého.
Já se musím přiznat že se mi fakt líbí. *14*
Je mi jedno co si myslí jiní,nikdo mi můj názor nesebere.A hrozně moc mě potěšilo že se Zac s Vanessou vezmou *4* mám fakt radost.Tak se mnějte.Jste fakt super lidi. *15* -
pomoc
Pomoc prosim ozvete se mi nekdo potrebuju poradit a nevim si rady najde se tady dobra duse o by mi pomohla prosim napiste mi nekdo na Sarusenka1@seznam.cz moc vas prosim je to pro me dulezite.pls ozvete se dekuju za pochopeni pls pomoc -
-
Re: pomoc
s čím potřebuječ pomoct *7* něco tě trápí *7* -
-
pomoc
ahoj diky za odpoved uz jsem to vyresila.nechela by sis semnou psat?pls ozvi se
-
-
-
Začík
nemáte třeba icq na Zaca nebo něco takovýho?ozvěte se na icq:438619019 *4* *14* *14* *14* -
-
začík
zak je tak krásnej já nechápu jak to,že mu skoro všichni nadávaj blbci jsou kteří mu nadávaj *14* *14* -
Re: Začík
mylsíš,že to zveřejňuje jo?:DHAHA
-