-
Všechno néééjlepší !! *14* *14* *14* *14*
-
Zlatíííčko
Jééé to je moje zlatííčko milovaný roztomilý!! *14* *14* *14* *14* -
vannesa
Jako stejnak jsi ho vannesa nezaslouzi!!!!!Kdyz se foti skoro ona sama nahata!!!!!To je pra........ *16* *16* jako faktto nechapu jak muze tohle udelat!!!Jen aby jsi vydala prachy *5* *13* *9* -
-
Re: vannesa
newim,proč by si ho vaness nezasloužila!je super a kdybys věděla,proč ty fotky fotila,tak bys takhle nereagovala!:/tak než něco napíšeš,pořádně se o tom informuj,ať pak nekecáš blbosti...:) -
-
Re: Re: vannesa
a proč ty fotky fotila??
-
-
-
Vše nejlepší k narozeninám *3*
-
Je super
Zac je ouplo skvelej videla sem ho ve 2 filmech....muzikal ze stredni a sem z neho vedle......kez by bylo vic takovejch kluku jako je on!!porad musim koukat na ty filmy kde hraje!!a desne me stve zenejsem zadna americka herecka jako treba vanessa anne.......ale co mam ho rada a muzu na nej koukat aspon tak.......ale prisaham ze se jednou vidam do sveta oa seznamim se s nim!! *14* -
-
Re: Je super
Ja se za nim taky chci vydat myslis ze chodi jeste s vanessou -
-
Re: Re: Je super
tak vyrazime spolu! *1* *4* jj myslim ze jo! porad sou nekde na fotkach jak se cukrujou! *9* neni divu je docela hezka!ale 1 sem ji zkoumala a ma divny nohy tak sem se trochu uklidnila!! *1* *4* *1* *4*
-
-
Re: Je super
máš pravdu je prostě úžasnej ale četla jsem že přijede do čr do nákého malého města asi do novýho boru ale fakt nevim nepsali tam kam pojede *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Je super
juuuj tak to je super!!tak to si musim zjistit ptz esi sem prijede tak u toho nesmim chybet!! *14* *14* *4*
-
-
-
zac
*14* Zac je skvělý *14* *3* *15* *8* *1* *14* -
-
Re: zac
mas pravdu verro *1* -
-
Re: Re: zac
MáTe PrAvDu Na 100%
-
-
-
choďte!!
Hlavně ,že máte rádi Zaca ,ale moc sem nechodíte! -
Je good
Já mu to přeju,měl štěstí a uměl se narodit v dobrým městě,nebo poblíž.Je slavnej,ale kvůli tomu ho nemiluju.Líbí se mi jako kluk,ale že bych šílela?To ne..stejně má Vanesu,tak co... -
-
Re: Je good
Fajn názor *3*
-
-
fujtajbl
Teda jako lidi za mých casu co jsem se m chodila(coz je priblizne pred mesicem nebo dveme) to bylo uuuplne jiny!...a ted je to tu jak na hrbitove!:(:(..rozhejbete to nekdoo!:( -
Zeptání
Čauky lidičky neznáte někdo nějakou adresu kde se mužou za darmo do mobilu stahovat různé hry,na jaký koliv mobil.Pokud ano tak prosím napište.PŘEDEM DĚKUJI. *14* -
-
Re: Zeptání
zkus do uloz.to napsat .jar ono ti to něco najde :-)
-