-
no comment
jste vsichny vypatlané *13* -
Zac Efron???
Tak si tu procházím stránky a neunikly mi vaše citově vypjaté výpovědi. Kdo to vlastně je??? -
-
Re: Zac Efron???
Ty to fakt nevíš???Herec a zpěvák a hrál v HSM:-)
a je tááááááák krásnej *14* *14* *14* *14* Miluju *14* *14*
-
-
Zac Efron
Hi.My name is Zac Efron health you all but I want come go Prague. Because I drive go Hnojník. So alas. *13* -
-
Re: Zac Efron
What is it?? *7* -
-
Re: Re: Zac Efron
jo jsi dobrej ale nejsem holka která by si rostrhala před podiem triko abych ťe dostala. takovej typ holky nejsem. Nevim jestli takové typi máš rád.Ale vlastňe je to fuk.Tady ty holky tě balí a stejňe nemaj šanci ví,že miluješ Vanessu.A ty holky který se ptaj pučíš mi ho jsou blbý. Tak čau Solai *4* *4* *4* *4*
-
-
-
Vše nej k...
Přejeme ti všichni vše nej atd..=) *9* *1* *1* *1* -
=oD
nemohu uvěřit že zac mám víc fanoušků než avril =oD ale myslim že avril zase zaca dohoní =o( -
-
Re: =oD
no to je dobřee má víc vanoušků zac protože avril je největší píča
-
-
coto
boze sak vypada jako umela figurina!!! -
-
Re: coto
To by mě zajímalo jak vypadáš ty,a nech ho být a neser se mu do života!
Zac je super kluk ne jen kvůli tomu jak vypadá ale táké proto že má super povahu.
Už sem nelez a běž si jiný fanklub k někomu kdo se ti bude líbit. -
-
Re: Re: coto
přesně tak NESER se mu do života ....... *1* *1* *1* *3* *3* *3* -
Re: Re: coto
tve jak muzes rict,ze ej to super kluk se super povahou,kdyzs ho v ziveote nevidela,nepotkala a pravdepodomne ani nepotkas?..ses ty vubec neromalni? *7* -
-
Re: Re: Re: coto
To tě teda asi naseru v Los Angels na studijním pobytu.
Tak nepruď a starej se sama o sebe.
-
-
-
-
Zac
Zac je zlatíčko *14* .MOóc se mi líbí je krásný umí zpívat atd... *14* Prostě já nic proti němu nemám je dokonalý. *14* -
-
Re: Zac
Líp než Zac umí zpívat i moje mladší sestra Pája a to má 3 roky -
-
Re: Re: Zac
to bych chtela sliset jak spiva the boys are back
-
-
-
...
Musím uznat, že Zac opravdu není hnusnej, ale to šílenství kolem něj mi příjde asi jako šílenství kolem Tokio Hotel ( hrozně přehnaný a skutek utek...) prostě jedna velká trapárna... takže se holky neuražte, ale... nevadí mi Zac... vadíte mi vy... *3* -
I love Zac!!!!!
On je tak strašně úúúúúúúúúúúúúúúúú -
-
Re: I love Zac!!!!!
? *9*
-
-
Tak co new životopis???
Hmm tak jak se vám líbí new životopis!!!!! *3* dalo mi to dooost práci přeložit tak si toho važte!!!!!