Přejít na výpis diskuzí

Zac Efron

OSOBNOST 17.1.2007 
1694 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • =))

Jo je skvělej♥♥
  • kriminalka

zac hral jeste v kriminalce miami
  • ivetka936

17 Again

Běžte na stránky 17 Again a dejte tam taky příspěvky. V tomhle filmíku, který má u nás premiéru v květnu hraje i Zac, jak jistě víte.
  • Páni narodil se ve stejnej den jako já to je huztý *15* *1*
  • xoxo

hodne sem na nej zmenila nazor,kdyz sem videla film hairspray,byl tam uzasny *14* *14* !!!i ten film je skvelej *14*
  • HSM3

Takže HSM3 se začně natáčet 21dubna 2008. Tvůrci počítají s tím, že film bude hotový do dvou měsíců, aby mohl jít co nejdříve do kin, protože tento film je vyjde na 2miliony dolarů, více jak jednička a dvojka dohromady. Opět se bude natáčet v Sant Lake City, Utah. Tentokrát se budou Troy a Gabriella rozhodovat kam na vejšku, každý z nich si vybírá jinou školu, jak to s nimi dopadne? To se dozvíme až ve filmu HSM3 Van má již podepsanou smlouvu stejně tak Zac a Ashley. Zac říká, že jestli bude scénář tak dobrý jak nyní vypadá, tak to teprve bude "nářez"
    • Re: HSM3

super!!!!!! *15*
  • vete o tom....

ze ja jsem cetla v popcornu to je asi uz pred par tydnama tak na titulni strane byli van se zacem a bylo naspany:zac a vanessa budou mit dite.tak sem si to musela koupit.a docetla se ze este nechtej mit ze az pozdejc a ze ted budou myslet spis na karieru.ale nevim jestli bude nejaky priste kdyz mezi zacem a van to nejak jiskri.no uvidime....
    • ajulina

Re: vete o tom....

jo...ja sem tedkom na netu cetla ze se uz rozesli a ze sou ka,aradi.... *7* *7*
  • ducker

Co to je

mě se zac líbí ale tu fotku co má na profilu bože muj.To je hnus měly tam dát lepší a nebo tam nechat tu která tam bila.
    • Re: Co to je

no ja bych tam nedela ani jednu ani co ted tam je ani jak byla.dala bych tam hezci kde je fakt tak sladkej *14*
    • lilly016

Re: Co to je

ta fotka není špatná...ale našla by se určitě lepší *3*
  • to jo!

mě se nelíbí není můj typ!a navíc Vanessa v jednom rozhovoru říkala že se asi rozejdou!ať se rozejdou když jim to spolu neklape prý zac moc rád flirtuje není divu když má kolem sebe tolik holek *7* ten ufon by si měl víc vážit Vanessy!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: to jo!

víc mu to slušelo s Ashley tak nevim proč se sní rozešel *9*
      • Re: Re: to jo!

protoze je o dva roky mladsi(zac) *5*

Musíš tedy uznat, že Vanessa taky není žádný svatoušek, ty fotky byly nářez *13*

To je tvůj názor...můj názor je žhe to celé pokazila ta coura vanessa.. *5*

jj už se rozešli! *14*
  • Zac

on je užasný vrrrrrrrrrrr........super by bylo kdyby dojel sem do česka *1*
    • Re: Zac

on je božííííííííííííííí
      • Re: Re: Zac

Jo to je to máš úplnou pravdu
      • Re: Re: Zac

on je dobrej *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit