-
Zac
Zac je pppppppprrrrrrrrrrrrrrroooooooooooo ooossssssssssstttttttttěěěěěě ěěěěěě kkkkkkkkkkkrrrrrrrrrrááááááá ssssssssnnnnnnnneeeeeeejjjj!!!!Záv idím holce, která s ním chodí *14* -
Body
Každý den se odečítají body a za nějkých 60 dnů a po vynulovaní se zase přičítají nezávisle na počtu návštěv *3* *3* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *5* *5* -
Stránky
Nebo zkuste stránku www.zefron.com nebo zac-e.com -
Je hezkej a hezky zpívá *14* *14* *14* *14* *14*
-
nechápu
Jako chápu,že každej má jinej vkus co se týče kluků....A proto mi není jasný,proč sem lezou ti,kterým se nelíbí.Je to ubohý jak píšete,že je buzík,že smrdí apod.Na to můžu napsat jen:Podle sebe soudím tebe....JE TO TRAPNÝÝÝÝ *5* -
-
Re: nechápu
Máš úplnou pravdu *1*
-
-
Zac Efron
Zac je prostě klááááááásný...a nádherně zpíííívá *14* *14* *14* *14* *14* doufám že jim to s vanesou vydrží -
-
Re: Zac Efron
gumovej xicht , obluda , svůj vlastní oblyčej má schovanej pod tlustou vrstvou pudru *1* *1* *5* *16* -
-
Re: Re: Zac Efron
No ono ty nejsi určitě o moc hezčí!!! A mimochodem je to idol holek ty určitě nejsi idol kluků!! *9*
kdo se mnou souhlasí??? *3* -
Kdo ?
PS: Jestli Zac Efron tak to se mýlíš!!!
*15* -
Debloužek má pravdu -
-
Re: Re: Re: Zac Efron
díkes
-
-
všichni víme že se maluje ale neaž tak jak si mislíš ty čůráku *5* *5* *16* *16* *13* *13* *10* *1* -
-
čůrák?!!!! ha, ha ,ha kiss my ass -
-
Re: Re: Re: Re: Zac Efron
Ježiš ty jsi trapnej.
-
-
-
Nejdřív se nauč psát, a pak přidávej příspěvky. Jinak asi mluvíš o sobě, co? -
-
na jasně já mluvím osobě , ses praštila do hlavy ne ? ne bo máš vigumováno , du bist schise *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Zac Efron
Nauč se i a y a pak sem něco piš. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zac Efron
du bist schise *9*
-
-
-
-
-
-
Pro fifinku
Tak pokuď si to skutečně nepsala ty,tak se omlouvám. Fakt je, že si občas někdo vybere nějakou přezdívku,a pak se za něj vydává....Každopádně ten dotyčný, by se měl nad sebou zamyslet.Přát někomu smrt...Co může být horšího? -
-
Re: Pro fifinku
Wíš co to znamená Fuck off ?? *8* To je velice sprostě napsané běž někam *15* pokud neumíš slangovou američtinu tak radši nepiš *3* -
-
Re: Re: Pro fifinku
zkratka to znamena Tahni do riti ..... nic pro mne neznameho *3* *3*
-
-
-
zacc
zac efron ten je krasnej je k sezrani mmiijjuujjuu hhhooo *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* -
Happy birthday *15*
-
zanessa
zac je tak krasnej a sexi. dejte mi znamku za tohle:nejhezci byl v HSM2 kdo si taky mysli ze jo oznamkujte PLSSS *3* *3* *3* *3* *1* *1* *3* *3*